2777
2789
عنوان

کرونا برای کسایی ک قند دارن

222 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من و خانوادم همگی دچار کرونا شدیم شوهرم ی مقدار شدید تر بود تا پریروز ک پدرم کلا بی حال شده و سردرد داره و سرفه میکنه مجبوره همش سرم بزنه بابام قند داره قندشم بالاست امروز روز ۱۱ بود برای بابام تا پریروز بنده خدا حالش خوب بود ب ما هم میرسید یهو اینجوری شد بی حاله و سر درد داره سرفه‌ میکنه میخواستم ببینم امکان داره بدتر بشه یعنی ممنکه بیشتر از ۱۴ روز براش طول بکشه همش امیدم ب اینکه که زودتر بشه ۱۴ روز بابام حالش خوب بشه سرم که میزنه ی ذره اوکی تر میشه 

زندگیم فدای پسرام 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا بیشتر ۱۴ روز دورشون طول میکشه حتما ببریدش دکتر مرتب 

ممنونم توت فرنگی دکتر میره سرم میزنه میاد خونه پریروز بردیمش دکتر اکسیژن خونش ۹۶ بود 

زندگیم فدای پسرام 
ممنونم توت فرنگی دکتر میره سرم میزنه میاد خونه پریروز بردیمش دکتر اکسیژن خونش ۹۶ بود 

اره حتما بره دکتر و از غذاهایی که واسه کرونا خوبه باتوجه به اینکه قند دارن استفاده کنین 

ضمنا کولر زیاد روشن نکنید بجاش پنجره ها مرتب باز باشه و اگر میتونید برید فضای سبز خلوت واسه ریشون موثره عزیزم

انشالله سریعتر سلامتیتونوبدست بیارید

اره حتما بره دکتر و از غذاهایی که واسه کرونا خوبه باتوجه به اینکه قند دارن استفاده کنین  ضمنا ...

چیا خوبه براش درست کنم جون بگیره ی ذره اشتها هم نداره زیاد 

زندگیم فدای پسرام 
چیا خوبه براش درست کنم جون بگیره ی ذره اشتها هم نداره زیاد 

من نمیتونم مطلق بگم فلان غذا خوبه اما طبق چیزی که مطالعه کردم و میدونم غذا باید سبک باشه که هضمش راحت باشه

سوپ.میوه.سبزیجات فلفل دلمه سیر لیموشیرین و شلغم اگر پیدا کنید عالیه

ابمیوه سنتی نوشابه اب کلردار نمک غذای سرخ شده فست فود فقط حالشو بدترمیکنه