2777
2789
عنوان

کرونا برای کسایی ک قند دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست

کاربر tarane71 اخرین تاپیکش درباره مراقبت از افرادی که کرونا گرفتن.حتما بخون.یک صفحشو واست فرستادم اما برو قشنگ بخون.عالیه

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیتونم مطلق بگم فلان غذا خوبه اما طبق چیزی که مطالعه کردم و میدونم غذا باید سبک باشه که هضمش راح ...

مرسی توت فرنگی شلغم الان فک نکنم باشه

زندگیم فدای پسرام 

یعنی بعد ۱۴ روز آدم خوب میشه؟؟ من هفته اولمه، یه کم چشایی رو از دست دادم،ولی دکتر نرفتم، شما ک دکتر رفتی چه داروهایی داده بهتون ؟؟؟

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
یعنی بعد ۱۴ روز آدم خوب میشه؟؟ من هفته اولمه، یه کم چشایی رو از دست دادم،ولی دکتر نرفتم، شما ک دکتر ...

آزیترومایسین داده بهم و سرماخوردگی دکتر نرفتی؟درد نداری اصلا

زندگیم فدای پسرام 
آلبالو فریزری دارم واقعا موثره چایی آلبالو 

من و شوهرم که اشتها نداشتیم بهتر میشدیم  .البالو رو له کن و مثل چایی تو قوری بریز و دم کن  ولی زیاد شیرین نکن .چون قند برای کروناییها خوب نیست البته .البالو تازه

بهتره

آزیترومایسین داده بهم و سرماخوردگی دکتر نرفتی؟درد نداری اصلا

یه کم کمردرد، یه کم هم قفسه سینه ام یه جوریه، چند روز اول گلودرد و سرفه و عطسه شدید داشتم که همه خوب شدن، ولی امروز فهمیدم چشایی ضعیف شده، چیپس سرکه ای تو دهنم مزه نداشت، این آزیترومایسین واقعا خوب میکنه؟؟؟؟ 

دنیا جای خوبی برای شاعر شدن نیست، اینبار که برگردم درخت می شوم.
من و شوهرم که اشتها نداشتیم بهتر میشدیم  .البالو رو له کن و مثل چایی تو قوری بریز و دم کن   ...

ما کلا چایی آلبالو رو با قند نمیخوریم نمک میزنیم 

زندگیم فدای پسرام 
سی تی اسکن شده ؟چون از هر چیزی دقیق تر نشون میده چون سرفه دارند احتمالا ریه هم درگیر شده .داروهایی ...

سلام عزیزم بله سیتی انجام دادن ۵۰ درصد ریه درگیر شده بستری شدن بیمارستان قندشونم ۴۳۵ بود 

زندگیم فدای پسرام