2777
2789
عنوان

سوال واکسن کرونا!

165 بازدید | 23 پست

دوستان من توو اینستا دیدم که میگن واکسن کرونا به 55ساله ها رسید بجز تهران که همچنان58 و استان های جنوبی 45ساله

..

الان من میرم توو سایت برای ثبت نام استانمون که میزنم واسه 55ساله ها ثبت نام نمیشه😕فقط 1342 ب قبل😑

توو کامنتا دیدم بعضیا میگفتن بدون ثبت نام زدن مراکز بهداشتشون..

الان دقیقا چخبره؟واقعا 55 ساله هارو میزنن یا همچنان توو 58 گیر کردن؟

بدون ثبت نام میشه واسه 55ساله واکسن زد ک من فردا برم برای خانوادم بهداشت وایستم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیز

من الان کرونا دارم شوهرم جز کادردذمان هست وزدن واکسن رو،پس کرونا نباید بگیره ولی گرفته

پس تلاش نکن زیاد

راستی ماذرشوهرمم ا اینکه واکسن زدن الان مبتلا هستن

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم