2777
2789
عنوان

سوال واکسن کرونا!

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 23 پست
😐 خب مبخوام بدونم متولد 44هم میزنن الان؟اخه برای شمال هستیم توی سایت ک فقط برای 1342 ب قبل بازه فع ...

برو مرکز بهداشت به احتمال ۹۹ درصد تزریق می‌کنند سایت رو بی خیال، ما هم مازندران هستیم خاله م پنجاه و یکی دو سالشه واکسن زد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز من الان کرونا دارم شوهرم جز کادردذمان هست وزدن واکسن رو،پس کرونا نباید بگیره ولی گرفته پ ...

😐 خب خانم این همه دارن میگن واکسن بزنی بازم باید رعایت کنی.بازم مبتلا میشی... احتمال مرگ کمتر میشه...

😐 خب خانم این همه دارن میگن واکسن بزنی بازم باید رعایت کنی.بازم مبتلا میشی... احتمال مرگ کمتر میشه. ...

منظر اینه همچین آش دهن سوزی هم نیست این واکسنا

زیاد خودتونو اذیت نکنیین

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
نه مشکلی نداشت ولی شهرمون گفتن واکسن زیاده بالای پنجاه سال همه بیان 

😂 ما شمالیم ولی نمیدونم واکسن روو دستشون مونده یا نه😂... فردا اگه تونستم برم ببینم چ خبره.. میتونم من جای پدرم وایستم تا نوبتم شد خودش بیاد دیگه،نه؟😅 کارت ملیش باید با خودم ببرم یا خودش بیاره مشکلی نداره

😂 ما شمالیم ولی نمیدونم واکسن روو دستشون مونده یا نه😂... فردا اگه تونستم برم ببینم چ خبره.. میتونم ...

صف که نیست هر کی میاد میزنه و می‌ره کلاً یک دقیقه وقت میگیره، پدرت رو ببر با کارت ملی حالا فوقش اینه که نزنن