2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم ضعیف شده

136 بازدید | 19 پست

انقدر جیغ زدم گلوم درد میکنه کارایی که مادرشوهرم باهام کرده یادم میاد دیوونه میشم ناباروری شوهرمم که جدیدا اضافه شده گلوم درد میکنه 🤯🤯🤯مثل دیوونه ها شده بودم . خدا کمک خودش رحم کنه بهمون ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی عصبی شدم وقتی یاد دوره ی گند عقدم میفتم حالم بد میشه و البته هنوز عقدم

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
این روزها کیه که اعصابش قوی باشه حالا اون مادرشوهرت باهات نمی‌سازه ؛ تو چرا می‌خوای خودتو دیوونه کن ...

مریضم‌کرده همیشه به خودم میگم و اهمیت نمیدم نگو جمع شده تو خودم .جدیدا بیشتر به چشمم میاد کاراش .اعصابم ضعیف شده  

با اجازه سوالمو میپرسم

یعنی درین دنیا هیچ کاری نیست که شما باهاش خودتونو مشغول کنید و با اونی که رو اعصابتونه قطع رابطه نمایید؟

این‌همه کار مثبت هست :بافتنی،منبت‌کاری،خیاطی،نقاشی،زبان‌و...

نمیشه واقعا؟

با اجازه سوالمو میپرسم یعنی درین دنیا هیچ کاری نیست که شما باهاش خودتونو مشغول کنید و با اونی که رو ...

عزیزم معلومه تجربه نداری انشاالله خودت متاهل میشی ۱۰۰۰ بار خودتو با منبت مشغول کن بالاخره ۱۰۰۱ امین بار آزار میبینی 

عزیزم معلومه تجربه نداری انشاالله خودت متاهل میشی ۱۰۰۰ بار خودتو با منبت مشغول کن بالاخره ۱۰۰۱ امین ...

امیدوارم هیچکی در زندگیش آزار نبینه

منم هیچوقتی 

همه خوشبخت بشن