2777
2789

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
لباس بچه واسه بچه

نسبتش نزدیکه😳نمیشه که

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سکه گرمی

سکه یک گرمی؟؟ یا مثلا پارسیان کمتر

بچه خواهر برادر باشه نیم سکه دورتر باشه یه تومن سکه طلا اقوام باشه برای بچه لباس میخرم همیشه ...

منم نظرم سکه یک گرمیه. چقدر خوبه که مهربونید

لطف دارید  سکه گرمی خیلی هدیه خوبیه  راحت هم خرج نمیشه

بله درسته ممنونم

سکه یک گرمی؟؟ یا مثلا پارسیان کمتر

پارسیان هم خوبه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
بچه خواهر برادر باشه نیم سکه دورتر باشه یه تومن سکه طلا اقوام باشه برای بچه لباس میخرم همیشه ...

امضاتون بسیار عالیه امیدوارم همه انجامش بدن

گر نداری دانش ترکیب رنگ                                       بین گل ها، زشت یا زیبا مکن                                    خوب دیدن، شرط انسان بودن است                           عیب را، در این و آن پیدا مکن