cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 عنوان برای زایمان دوم یه فرد در خانواده چی میدید؟ 92 بازدید | 13 پست . من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺 1400/05/05 | 21:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 لباس بچه واسه بچه نسبتش نزدیکه😳نمیشه که من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19570 نسبتش نزدیکه😳نمیشه که سکه گرمی میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124049 بچه خواهر برادر باشه نیم سکهدورتر باشه یه تومن سکه طلااقوام باشه برای بچه لباس میخرم همیشه توی خونه لباسهای بچه خوب و ست دارم سایت از صدا پر است و از حرف خالی...
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 سکه گرمی سکه یک گرمی؟؟ یا مثلا پارسیان کمتر من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 بچه خواهر برادر باشه نیم سکه دورتر باشه یه تومن سکه طلا اقوام باشه برای بچه لباس میخرم همیشه ... منم نظرم سکه یک گرمیه. چقدر خوبه که مهربونید من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124049 منم نظرم سکه یک گرمیه. چقدر خوبه که مهربونید لطف دارید سکه گرمی خیلی هدیه خوبیه راحت هم خرج نمیشه سایت از صدا پر است و از حرف خالی...
cheshmakk مدیر استارتر عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 8269 لطف دارید سکه گرمی خیلی هدیه خوبیه راحت هم خرج نمیشه بله درسته ممنونم من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19570 سکه یک گرمی؟؟ یا مثلا پارسیان کمتر پارسیان هم خوبه میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خانومممخانوما عضویت: 1399/01/16 تعداد پست: 1161 بچه خواهر برادر باشه نیم سکه دورتر باشه یه تومن سکه طلا اقوام باشه برای بچه لباس میخرم همیشه ... امضاتون بسیار عالیه امیدوارم همه انجامش بدن گر نداری دانش ترکیب رنگ بین گل ها، زشت یا زیبا مکن خوب دیدن، شرط انسان بودن است عیب را، در این و آن پیدا مکن
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 124049 امضاتون بسیار عالیه امیدوارم همه انجامش بدن ان شاء الله سایت از صدا پر است و از حرف خالی...