2777
2789
ایا من درمورد دوستی با پسر توی سن کم طرفداری کردم و گفتم خوبه؟؟؟ اتفاقا خودم کاملا مخالفش هستم.. تاپ ...

دوست اجتماعی نظر شماست قانون اینجا قبول نداره.مهم اینه که دین ما قبول داره نظر شما برای خودت.حرفت رو میزنی بعدش ادای مظلوم ها رو در میاری؟؟؟

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
باشه شما دخترتو ۱۵ سالگی شوهر بده ببینیم چه مدالی میگیری وقتی کل هنرت همین زود دختر شوهر دادنه .خوش ...

به شما ربطی نداده من چیکار میکنم‌.شما هم تا ۱۸ سالگی شیر خشک بده وببرش مهدکودک‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایککککک👌👌👌 تا وقتی که همینجوری زن در برابر زن اینجور جبهه بگیره و واقعیت هارو نپذیره دیگه چجوری ...

شما مملکت رو به گند نکشید اصلاح پیش کش

به شما ربطی نداده من چیکار میکنم‌.شما هم تا ۱۸ سالگی شیر خشک بده وببرش مهدکودک‌.

ببین.رفتم تاپیکاتو خوندم اصلا از اولم اشتباه کردم با تو حرف زدم .تو همه حرفات درسته اصلا نگفته حرفات درسته لطفا منو ریپ نزن نمی‌خوام با امثال تو بحث کنم😊

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

دوست اجتماعی نظر شماست قانون اینجا قبول نداره.مهم اینه که دین ما قبول داره نظر شما برای خودت.حرفت رو ...

خوبه من گفتم دوستی اون یارو رو قبول نکردم!

مظلوم نمایی؟؟؟ چون گفتم نوجوون ۱۵ سال نباید رخت چرک‌شوهر رو بشوره و بجاش از زندگی لذت ببره مظلوم نما شدم؟؟ عجب!!!

نگاه به زمان عضویتم نکنین کاربری سومم هستش من از سال ۹۷ اینجام😁 عکس پروفایل خودمم لطفا کپی نشه🙋🏻 حامی و عاشق حیوانات😌🌱 نویسنده و کرم کتاب😉📚دنیا دو روزه، بخندی میگذره، نخندی هم میگذره.. پس بخند تا خوش بگذره😜 این یه نصیحت از ادمی که به ترک دیوار هم میخنده😂✋  چطور از جهان سومی و جهالت اعتراض دارین وقتی که همش دنبال حس شیشمین؟ درکتون نمیکنم!🤔 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد🙄 دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد😎🤪👑زندگی زیباست، تماشایست.. چرا زیبا نمیبینیم؟ چرا گاهی به پای این همه خوبی نمیشینیم؟ چرا باهم نمیخندیم؟ مگر دنیا چه کم دارد؟ ببین این آسمان آبیست.. ببین دنیای ما آکنده از پاکیست! و خوبی تا ابد پاینده می‌ماند... تو باور کن.. همین کافیست:)❤
ببین.رفتم تاپیکاتو خوندم اصلا از اولم اشتباه کردم با تو حرف زدم .تو همه حرفات درسته اصلا نگفته حرفات ...

تو ریپ زدی وگرنه من اصلا به تمایل بحث با تو نداشته وندارم.همین هم که رفتی تایپک خوندی نشونه بیکاریته واینکه من برات مهم هستم

خوبه من گفتم دوستی اون یارو رو قبول نکردم! مظلوم نمایی؟؟؟ چون گفتم نوجوون ۱۵ سال نباید رخت چرک‌شوهر ...

یه وسیله هست اسمش لباس شوییه با اون میشه لباس شست.بحث در این مورد هم کلا ممنوعه.نی نی یار گفتن

تو ریپ زدی وگرنه من اصلا به تمایل بحث با تو نداشته وندارم.همین هم که رفتی تایپک خوندی نشونه بیکاریته ...

شما درست میگی 👌👌

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

با اجازه استارتر

شنیدم دعای نی نی سایتی ها میگیره

من از بچگی سختی های زیادی کشیدم 

بابام معتاد بود ،مامانم و کتک میزد ،دادم فحش میداد ،زور گوئه و بشدت تعصبی و بددل 

طوری ک اجازه نمیده تنهایی تا دم در هم برم

بشدت هم فقر مالی داریم 

تو این زندگی باید فقط سکوت کنی و اجازه حرف زدن هم نداری 

تنها امیدم اینه حداقل ازدواج خوبی داشته باشم 

الان 19سالمه میخوام برا کنکور بخونم 

ولی شرایط خونه نابود رو مخمه

خدا شاهده ب جان مادرم ی دونه از حرفام دروغ نیست 

هر کی دعا میکنه واسه نجاتم ی لایک بزاره

منم دعاتون میکنم 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55

معلومع دیگ

بچس

چجوری از پس مشکلات زندگی بر بیاد😐

من ۱۲ سالگی ب بلوغ جسمی هم نرسیدع بودم دیگ عقلی ک هیچ 😐😂

{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰🦋الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو. 

دنیای عجیبی شده خیلی عجیب 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6935505/تروخداااااااااااااا

تروخداااااا مامانا بیاین من و مامانم داریم می میریم از نگرانی😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

اومدین لایک‌کنین صلوات بفرستم

من ۱۶ سالمه پس اگر با نظرم مخالفی ریپلای نکن 😎👊   من به هرچی بخوام  میرسم می دونید چرا؟ چون امید دارم.                                                                          امیدوارم یروزی بشم خانم دکتر♡  میشه برای رسیدن به آرزوم《دکتر شدن》 یه صلوات مهمونم کنی؟     من می توانم آره می توانم باید بتوانم چون قراره بشم خانم دکتر👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️                         یه دختر تهرانی😍