2777
2789
عنوان

هرکسی دوست داره نمازاشو اول وقت بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 222 پست
@امیرجونم     عزیزم شماهم بیا اینجا دوره قبلیمون بینش فاصله افتاد نشد درست انجام بدیم&nb ...

فقط اینو ب من بگو  کسی ک معمولا حداقل ۸ ۹ ساعت شبانه روز میخوابید الان ۶ ساعت کرده  بدنش لادت میکنه ک در روز دیگه کسل نباشه و عادی بشه انگار ۶ ساعت نیازشه  ؟ یا همیشه کسل و خستس ؟ 

۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط اینو ب من بگو  کسی ک معمولا حداقل ۸ ۹ ساعت شبانه روز میخوابید الان ۶ ساعت کرده  بدنش ل ...

من خودم از چند سال پیش که برای کنکور میخوندم تا الان شبانه روز بین 6 تا 7 ساعت میخوابم بعضی وقتا هم ظهر نیم ساعت میخوابم

یعنی من کلا 6 ساعت و نیم یا 7 ساهت و نیم میخوابم تازه بعضی وقتا کمترم میشه ولی واقعا کسل نیستم چون هم ورزش میکنم هم کارا مهم و مورد علاقمو انجام میدم فقط اگر بیکار باشم کسل میشم

این کاربری دست دو نفر هست
روشنک جان من نمازای امروزمو خوندم.منتهی جدول و فردا آماده میکنم امشب یه مشکلی برام پیش اومده نمیتونم ...

باشه عزیزم اشکالی نداره از فردا شب با جدول گزارش بدین

بیشتر منظورم این بوده که تا اذان گفته شد نماز شروع بشه مثل مساجد که تا اذان گفته میشد نماز جماعت برپ ...

قرمز اول وقت آبی اول وقت نیست 

ببخشید برعکس شد دیگه

«لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار» بچه ها عاشق کتاب و رمانم منو تگ کنید تو تاپیک ای کتابخوانی و این چیزا  

من نماز صبح بیدار شدن خیلی سخته برام،وقتی ام بیدار میشم یه سر درد بدی میگیرم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من نماز صبح بیدار شدن خیلی سخته برام،وقتی ام بیدار میشم یه سر درد بدی میگیرم

نماز خودش میتونه باعث بشه سردردتون خوب بشه میتونین فقط بیدار بشین بخونین ولی بعدش بخوابین

نماز خودش میتونه باعث بشه سردردتون خوب بشه میتونین فقط بیدار بشین بخونین ولی بعدش بخوابین

مشکل اینکه نمیتونم بعد نماز بخوابم به خاطر این سردرد میگیرم نمیدونم شاید اگه عادت کنم سردردم تموم شه

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مشکل اینکه نمیتونم بعد نماز بخوابم به خاطر این سردرد میگیرم نمیدونم شاید اگه عادت کنم سردردم تموم شه

اره برای شروع خیلیا مشکل داشتن من مشکلم این بود چون نمیخوابیدم خیلی بی حوصله و کسل میشدم ولی الان درست شده

اره برای شروع خیلیا مشکل داشتن من مشکلم این بود چون نمیخوابیدم خیلی بی حوصله و کسل میشدم ولی الان در ...

ممنون عزیزم