2777
2789
عنوان

هرکسی دوست داره نمازاشو اول وقت بخونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1549 بازدید | 222 پست
دوستان عزیزم ببخشید من چند روزی مریض شده بودم حالم خوب نبود درگیر بودم الانم یکم بهتر شدم فقط اومدم ...

ان شاءاللهخدای مهربون  سلامتی عنایت کنه

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نماز مغرب یک ساعت بعد اذان خونده شد ان شاءالله روزای بعد اول وقت باشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دوستان عزیزم من حالم بهتر شده دیگه دقیق گزارشاتونو چک میکنم لطفا فراموش نکنین ارسال کنین خودمم چوت عقب افتادم دوره رو برای خودم از فردا دوباره شروع میکنم

این کاربری دست دو نفر هست

دوستان اینجور ک معلومه من تنها موندم اینجا 😑

چند روزه هیچ عزیزی عکس نفرستاده 😐

منم انصراف میدم البته نه از نمازاول وقت از این تاپیک🚶‍♀️

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
دوستان اینجور ک معلومه من تنها موندم اینجا 😑 چند روزه هیچ عزیزی عکس نفرستاده 😐 منم انصراف میدم ا ...

بله متاسفانه اون دو روزی که نتونستم بیام سایت دیگه کسی نفرستاد خوشحال شدم از شرکتتون موفق باشین

این کاربری دست دو نفر هست
بله متاسفانه اون دو روزی که نتونستم بیام سایت دیگه کسی نفرستاد خوشحال شدم از شرکتتون موفق باشین

ممنون عزیزم همچنین 

اگ بازم تاپیک یا گروه ب این صورت داشتید البته با اعضای فعال بهم بگید لطفا💗

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...