کیامیبیننش؟؟بهش حسوذیممیشه. چقدر فعال وهنرمنذه. خیلی دختره با حاله
دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی خوبه .اما من تا میبینم گوشت میپزه سریع کانالو عوض میکنم .یه روز یه ستون فقرات و یه مشت دنده دستش بود دقیقا شبیه گربه حالم به هم خورد.من فقط اون زنه که روسری سرشه اشپزی میکنه دوست دارم.
خیلی هنرمنده ولی دیگه حسودی نداره...آخه به زندگیش پس کی میرسه؟
اون الان کلی طرفدار ذاره و از طرف دولت چین تشویق میشه
دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
خیلی خوبه .اما من تا میبینم گوشت میپزه سریع کانالو عوض میکنم .یه روز یه ستون فقرات و یه مشت دنده دست ...
😁 زیاد گوشت استفاده نمیکنه. از آخرش خیلی خوشمزه میخورن