دوستان من ۱۴سالمه و از ۸سالگی سن بلوغم شروع شد و سینه هام رشد کرد تا حدی که الان سوتین ۷۵میزنم و موهای زاعدم هم خیلی زخیم هستن و زیاد و از ۱۰سالگی ترشح دارم اونم خیلی زیاد اصلا ممیدونم چیکار کنم به چنتا از دوستام گفتم گفتن که الان تو باید حداقل ۱۱یا۱۲ میشدی و الانم میترسم که نکنه کیست داشته باشم اخه خیلی طولانی شده میترسم تو این سن کم سینه هام بشن ۸۰برای اون اصلا هم چاق نیستم قدم ۱۶۸و وزنم هم ۵۵کیلو هست نمیدونم چند روز پیش هم ترشح قهوه ای داشتم به مامانم گفتم منو ببر دکتر نمیبره حالا نمیدونم چیکنم لطفا کمکم کنید و اینکه چیکار کنم پریودم بیافته جلو ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.