2777
2789
عنوان

جلسه اول خواستگاری چی بپرسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 44 پست

بپرس راجب اعتقاداتش علایقش روابط خانوادگیش علاقه داشتن ب فرزند اینکه جنسیت بچه براش مهمه یا نه راجب زندگی در خارج شروطی ک میخاهید بزارید درامدش دیدش نسبت ب اینده زندگی ک ۲۰ سال اینده فک میکنه بش میرسه ارزو هاتون و...

جواباش یادت باشه تو نامززدی بفهمی چند درصد راست گفته

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگر شرايط اوليه اش خوب بود و به شرايطتون نزديك بود حداقل شش ماه باهاش رابطه داشته باشين يعني بري ...

شرایط اولیش فقط اینکه پسر خوبیه و تحصیلاتش خوبه و شغلش، هنوز نه خونه داره و نه ماشین، منم از شرایط مجردیم راضیم ولی خب چون انسان خوبیه همه میگن یه شانس صحبت بهش بدم، 

بی قرص رویت ماهی نباشد که شامی بیارزد به بیداری
بگو اگه یه روزی دعوامون بشه منو باچی میزنی؟ اگه مثل آهنگ جواب داد مرد زندگیه ولاغیر🤣🤣🤣🤣

اگه اون لحظه یاد کامنت شما بیفتم و پقی بزنم زیر خنده تقصیره شماس😂

اگه اون لحظه یاد کامنت شما بیفتم و پقی بزنم زیر خنده تقصیره شماس😂

وایییی خیلی بده😂😂😂😂

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
از خانوادش بپرس از شغلش از درامد ماهانش و خصوصیات اخلاقیش براش مرز تعیین کن ک حدمت هاتونو از بین نبر ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 🙏 

انشاءالله خدا بهت کمک کنه و آرامش نصیب دلت بشه💚

ممنونم عزیزم از راهنماییت 🙏  انشاءالله خدا بهت کمک کنه و آرامش نصیب دلت بشه💚

مرسب عزیزدلم انشالله

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤