2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمدان راست یا چپ واینکه هیچ مشکلی نداشت عزیزم؟

خواهرم تخمدان راستشو برداشته نه مشکلی نداشت خواهرشوهرمو نمیدونم ازش نپرسیدم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
بعد چند وقت باردار شد

اون کلا فکر میکرد بچه دار نمیشه دیگه. همینطوری اقدام بودن. یهو باردار شد. دقیق نمیدونم اما زیر یکسال شد از وقتکه خارج کردن تخمدانشو

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خواهرم تخمدان راستشو برداشته نه مشکلی نداشت خواهرشوهرمو نمیدونم ازش نپرسیدم 

من چند ماهه اقدام کردم ولی هیچ خبری نیست 

عزیزم وقتی یکی از تخمداناشون برداشتن تغییری تو ظاهر یا کل بدنشان افتاد که بفهمن مثلا شل شدن سینه

اون کلا فکر میکرد بچه دار نمیشه دیگه. همینطوری اقدام بودن. یهو باردار شد. دقیق نمیدونم اما زیر یکسال ...

منم خیلی نگرانم 

انگار بارداری تروخدا واسه منم دعا کن خیلی دلم شکسته این روزا بخاطر همین موضوع

مگه بقیه حامله میشن با هر دوتا تخمدان حامله میشن🤔 خب با یکیش میشن دیگه.. هر تخمدان هم پنجاه در ...

ولی اونی که دوتا داره میدونه بالاخره میشه اگه یکیشم خوب عمل نکنه

ولی اونی که دوتا داره میدونه بالاخره میشه اگه یکیشم خوب عمل نکنه

عزیزم شما هم به اندازه همون پنجاه درصد شانس داری… استرس خیلی بدتر.. بعضیا دو تا تخمدان دارن ولی ذخیرشون پایینه .. ولی من دیدم با همون ذخیره پایینم باردار شدن.. چه برسه به یه تخمدان سالم 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم چون چند ماهه اقدامم ولی خبری نشد

بهش فکر نکنم از رابطتتون لذت ببر. شکم و رحمتو گرم کن ورزش کن .. تغذیه سالم داشته باش .. اونم به موقعش خدا میده عزیزم