2777
2789

دعوامون شد با شوهرم یه سری مسایل ساده پیش اومد من اول گفتم عصبی شده میگذره اما هی بیشتر شد چند تا بهونه دستش اومد بعدشم خیلی خیلی بد حرف زد تهدید کرد فحش داد دستشو می اورد که بزنه و...

هر دفعه میگه من عصبی میشم دست خودم نیست و اینا هر دفه میگم مشاور میگه خودم ترک میکنم اخلاقمو یه مدت خوبیم ولی الانم بعد چند ماه یهو نمیدونم چش شد دلم میخواد جداشم ازش تحمل کاراشو ندارم .

عصبی نیست خوبه ها ولی تو عصبانیت یه ثانیه هم قابل تحمل نیس . دخترم هفت سالشه نمیخوام اذیت شه نمیدونم چیکار کنم اصلا حرف جدایی رو بزنم ..متاسفانه تو شهر غریبم هستم هیشکیو ندارم دلم میخواد پاشم برم خونه بابام ولی قد و لجبازه نمیخوام بی افته سر لج 

چیکار کنم ؟ سکوت کردم تو عصبانیتش میگه چرا حرف نمیزنی هی حرف میکشه ازم حرف میزنم میگه جرا جوابمو میدی معذرت خواهی میکنم میگه چته مظلوم کردی خودتو جوابشو میدم میگه با من درنیافت ..روانی میشه تو دعوا

حالم اینقدر بده 

وقتی عصبانی نیس اخلاقش خیلی خیلی خوبه از اونور تو عصبانیت گند گند غیر قابل تحمل چیکار کنم بنظرتون 

لایک نکنین لطفا 😊

ادم موقع عضبانیت باید صبور باشه 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینن . وقتی عصبی میشه بگو باشه اروم باش باهم حرف میزنیم . یا محل بحث وترک‌کن 

میتونی هم وسط بحث قلبتو بگیری بگو ای دارم‌میمرم خودتو بزنی ب بی حالی تا دیگ دعوا نکنه😐

باید بگم اخلاقش کپی شوهرمنه.

من تو دعوا حتی یه کلمه هم جواب نمیدم 

شوهرم مشت میکوبه به دیوار 

میگه دارم با شماها حرف میزنم 

چرا جوابمو نمیدین😂😂😂

منم مث ماست نگاش میکنم 

سعی کن محل ندی خودش اروم میشه

عزیزم ببرش مشاوره،خوب میشه،اگه نمیاد یه سری ویس های خشم و عصبانیت دکتر هلاکویی هست،بده گوش کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ادم موقع عضبانیت باید صبور باشه 

بهش گفتم اتفاقا یه حالیه ها افتضاحه تو عصبانیت حقم میدم بش ولی تحمل ندارم دیگه خانواده افتضاحی داشته پدر و مادر عصبی 

لایک نکنین لطفا 😊
یه روز که همه چی اوکی هست باهم حرف بزنین  بگو وقتی عصبی هستی چه کنم که دعوامون بدتر نشه&nbs ...

گفتم هزاران بار هربار یه چیزی میگه ..

بخدا هیچکدوم جواب نمیده یه مدت میگفت حرف نزن اصلا منم حرف نمیزنم بی تفاوتم خودش یه گیری میده اینقدر گیر میده تا من یه حرفی بزنم یا کاری کنم بعد بدتر کنه 

لایک نکنین لطفا 😊

عزیزم تو همه ی زندگیا دعوا هسش حواست باشه زندگیت رو خراب نکنی چاره ای نیس بسوز و بساز تو باهاش خوب باشه بزا بگه مظلوم شدی چی میشه ی جایی سرش به سنگ میخورع خودش متوجه میشه که اخلاقش چجوریاس با چیزایع ساده آدم زندگیش خراب نمیکنه که

اونی ک یهو عوض میشه میخواد بگه نباش روش نمیشه