2777
2789
عنوان

ترس کودک سه ساله کمک

19921 بازدید | 77 پست

دوستان دخترم امروز سه سالش تموم شد امروز صبح ساعت شش صبح یهو از خواب پرید با جیغ داد. همش دورو اطرافشو نگاه میکنه از پتو بالش دستش پاهاش هی با دقت نگاهشون می‌کرد و سرشو برمیگردوند با حالت ترس نمیدونم حالا چه خوابی دیده. کلن دخترم از صدای هواپیما یکی تو راهرو باشه دره آسانسور باز کنه یا از صدای بلند میترسه. الان امشب اومده بخوابه بازم ترس داره از خواب داره هلاک میشه هاااا اما همش ب دور اطراف نگاه میکنه و نمیتونه بخابه. چیکار کنم من اخه 😣😣😣 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغلش کن بگومامانی من‌پیشتم ازهیچی نترس بذابخوابه.احتمالاکابوس دیده یکم بگذره فراموش میکنه

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
بغلش کن بهش اطمینان بده که پیششی با پدرش سه تایی بخوابین

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

ببین من خودم اصلا اعتقاد ندارما ولی فامیلمون اینجوری بود بچش پیش ی دعا نویس رفت مطمئنا نه ازین چزتو پرتا واسش نوشت خوب شد ،یا اینکه با نمک ترسشو بر میدارن من خودم اصلا تاحالا سمت اینجور چیزا نرفتم ولی دیدم رفتن جواب داده،اینکه ترسشو یا نمک بردارن خیلی باحالههه