2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
مردم دیدشون به عربها خوش بین نیس زیاد شمام رفتی تو کار پیاز داغ  بهرحال میتونی ماجراهای شی ...

بله عزیزم صفات مثبت هم که زیاد داریم ما عربا

یکیش خونگرمی و مهمون نوازی که ایام مسافرت شهرستانی ها ثابت کردیم بهشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم همکلاسی من بود خیلی خوش قلب و ساده بود منظورم دیگه بعد از ازدواج چی بر سرش اوردن و چه فشار ...

اینو میگی چون دوسش داشتی

وگرنه از همون اول داستان اب زیرکاه بود ، چوب خدا صدا نداره عزیزم

تاوان کاراشو پس داد، تازه میتونست بدتر بشه

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@

هرچی بگین من ب نظراتتون احترام میزارم عزیزم و دیدین که با هیچ پست و کامنتی جبهه نگرفتم و هرچی بگین میگم حق با شما هم هست و در خدمتم 

ببخشید اسامی شبیه هم انتخاب کردم  

همه جا اینطور نیست بین قومیت های متعصب اینطوره

چه متعصب باشن چه نباشن کار زهرا اشتباه بوده

خیلی از شهرای دیگه هم همین کارو میکنن ،

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
   اره ساده که هستم عزیزم اما خودم اینجوری دوست دارم یعنی اینجوری راحت ترم

نمیخوام به خدا ااااز  راه به درت کنم چون ندیدی.تو هم حقته به اندازه آقایون بزنی بیرون و دنیای بیرون ببینی تو این ۳۰ سال سن چه کاری تونستی انجام بدی.اینقدر وابستگی به پدرت عادیه.خداااارو شکر معلومه پدر خوبی داشتی اینقدر عاشقشی ولی من دلیلش این میدونم چون تنها مردی که تو زندگیت دیدی و باهاش هم کلام شدی فقط پدرت بوده که این حد تا عمق وجودت نشسته.به خاطر همین ساده بودنت رو فهمیدم حتی طرز گفتارت مشخصه ته ارتباطاتت جمع زنان اطراف بوده تو اجتماع بودن خیلی تفاوت ها میاره و‌ جالب هم برام چقدر اینو دوست داری خانوادت بهت فشار نمیارن ازدواج کنی؟؟؟من که از ۱۶ سالگی میخواستن به زور شوهرم بدن🤣🤣🤣🤣

یه مهربون لایکم کنه

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
اینو میگی چون دوسش داشتی وگرنه از همون اول داستان اب زیرکاه بود ، چوب خدا صدا نداره عزیزم تاوان کا ...

ب این جمله اعتقاد ندارم عزیزم اخه خیلیا بدتر از اینا هم انجام دادن اما چوب خدا هیچ کاریشون نکرد

چه متعصب باشن چه نباشن کار زهرا اشتباه بوده خیلی از شهرای دیگه هم همین کارو میکنن ،

آمار خیلی پایین تره خیلیییییی پایین تر وگرنه من زیاد دیدم و توی سایتهای حقوقی و مشاوره خوندم طرف متاهل بود و با ی نفر دیگه حالا یا فرار کرده یا رابطه داشته یا هرچی یا بخشیدن و یا دیگه نهایتا طلاق

این استانهایی که پایین تو عکس هست قومیتهای متعصب هستن و اختلافشون با بقیه استانها خیلیییییی بالاتره و زن ترجیحا نباید با اینها ازدواج کنه

https://www.uplooder.net/img/image/28/86ba7b6e36895eb578441cccb755fc85/Screenshot-20210727-171952.jpg

اه چتونه هی انتقاد غیرسازنده میکنید اسما چیه و فلان

یعنی واقعا اسم هیفارو نشنیده بودید تاحالا؟

حیفا رو منم نشنیدم ولی فک کنم اسم ی شهر تو لبنانه

درضمن با یکی دوبار خوندن متوجه میشید خودِ اسی هم گفت ک پیچیده اس

در کل اینجور مسائل همه جا اتفاق میفته ربطی ب قومیتا نداره

ولی اسی ممنون ک داستان گفتی و به همه کامنتا با حوصله ج دادی

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
من نگفتم جز اون همه بیگناهن اخه همه جا تاکید کرد که زهرا ساده بود گول خورد عاشق شد بیچاره مرد زهرا ...

خب تموم این ها غلامم شامل میشه که.خب وقتی شوهرش معتاد بود خواست برگرده چرا خانواده حمایت نکردن که مجبور بشه با غلام فرار کنه.به نظرت اگه خانواده که به دنیا آوردنش حامی نباشن کی باید باشه فرض بگیر الان شوهر من معتاد بشه من چه خاکی تو سرم باید بریزم جایی هست فرار کنم دست بچمو بگیرم به قول خودت سالم بزرگش کنم.شغلی هست که بتونم یک اتاق کرایه کنم و خرج خودمو بچه در بیارم.حالا هم بگی هست باید بچه جایی گذاشته بشه تو دنیای گرگ میشه بچه به کسی سپرد اونم هزینه داره خودت هم میدونی وضع اقتصادی چیه اگه نفری ببینه با چرب زبونی حرف میزنه چون راهی نداره شانس خودشو امتحان میکنه.مثل خیلیا میان میگن زن خاک تو سرش برای رهایی فکر میکنه شوهر کنه.خب چکار کنه راهی هست بزاری جلوش نه پس شوهر میکنه حالا واویلا شوهر بدی باشه دیگه هیچی نه راه پس داره نه پیش