2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوشتم عزیزم که داره روز ب روز پیشرفت میکنه و.داداش کوچیکه هم زندانش تمام شد بعد از سالها.زیاد داداش ...

کاش عبرت بشه متاسفانه جدیدا خیلی از این خبرا میشنویم 

کدوم منطقه خوزستانی فکر کنم سمت ابادان و حمیدیه یا شادگان هستی 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
[QUOTE=200618822]خوب مشکلات دیگههم هست مثلا کسی میاد خواستگاری و اگه ردش کنی تا قیام قیامت اقوامش و ...

چندسالته ؟ 

واقعا اینقدر مردای اونجا غیرتین؟ که طرف تا دم در هم نمیره

اینطوری که خیلی بده زن هم به اندازه مرد حق داره توی همه چی 

مگه جز املاکه که باید خونه نشین بشه

حالا طرف ما آزادن همه کسی به کسی کار نداره وپاکج گذاشتن کسی برمیکرده به ذات کثیف طرف 

من دوستت رو شماتت نمیکنم چون از زندگیش خبری نداشتم و از خدا براش آمرزش میخوام 🌷

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
کاش عبرت بشه متاسفانه جدیدا خیلی از این خبرا میشنویم  کدوم منطقه خوزستانی فکر کنم سمت ابادان و ...

اوووووه به شدت زیاد البته همه جای جهان وجود داره عزیزم 

اما عربا زیادی سر و صداشو درمیارن شاید هزاران اینجور داستان توی ذهنم هست که هیچ عبرتی نمیشه و روز ب روز بیشتر تکرار میشن متاسفانه چون کسی اطلاع رسانی نمیکنه بنسل های جدید 

بله همون دور و اطراف اما ی منطقه غیر اینا که گفتی هستیم مابین همه شون تقریبا ولی نمیشه اسم بیارم میترسم اینجا اشنا باشه و شناسایی بشم

تموم شد؟ بله این چیزا خیلی زیاده در قوم های عرب خوزستان...یه مردی سر زن حامله شو سر ماجرای خیانت بری ...

چقدر ترسناک پس انسانیت؟ 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

اوووووه به شدت زیاد البته همه جای جهان وجود داره عزیزم  اما عربا زیادی سر و صداشو درمیارن شاید ...

منم عربم اینجور داستانا برام اشناس 

چون گفتی که جنازه زهرا رو سر جاده ول کردن حدس زدم که برا اون مناطقی اخه سمتای ابادان و اون شهرها از کشتن زن بی عفت عبایی ندارن 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
چندسالته ؟  واقعا اینقدر مردای اونجا غیرتین؟ که طرف تا دم در هم نمیره اینطوری که خیلی بده زن ...

30ساله تقریبا 

بله خیلی خیلی غیرتی مخصوصا خانواده خودم 

حتی اگه اجازه بدن هم من نمیرم بیرون میترسم 

زمونه بد شده حتی اگه پاک هم باشی بلاخره ی ماجرایی پیش میاد 

مثلا دختری که دزدیده شد و وقتی خانوادش پیداش کردن کشتنش که عار نمونه برای قبیله یا پرستاری که سوار اژانس شده بود و راننده نصف راه رفت به بیراهه که دختر ب خانوادش و دوستاش پیام فرستاد که من دارم میرم سرکار و این اقا به من نظر پیدا کرده و داره میره جاده خاکی و میخوام خودمو پرت کنم که پرت کرد و فوت کرد

امنیت سخته توی این دوره زمونه عزیزم ربطی ب ذات نداره گرگ زیاد شده مثل دوتا نمونه که مثال زدم نجیب بودن با ذات پاک

درسته عزیزم زیادن اینجور ماجراها  اما دیدم اینجا اکثرا میگن داستان های نی نی سایت همش دروغه&nb ...

دقیقا خداوند چه زمانی جواب این انسان نما ها رو میده 

چقدر تلخ پس عدالت کجاست به همین راحتی گذشت کردند  قوانین پس  مردم هر فردی حق زندگی داره پس حق چی؟ با احترام اما اقوام عرب خیلی رو این موضوع ها حساس هستند و به فکر حرف بقیه هستند!؟ همه نه اما خب انسانیت کجاست

این نوع تفکر ها پایان پیدا میکنه؟ 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

ناراحت کنندس💔از این چیزا کم نیست متاسفانه،خانواده زهرا هم مقصرن،وقتی دیدن شوهرش اینجوریه باید طلاقشو میگرفتن میبردنش پیش خودشون،بهش محبت میکردن،اینجا فقط زهرا مقصر نیست!

اسی عزیزم دفعه بعد از اسمایی مثل هیفا و حیفا استفاده نکن من یکم گیج شدم واقعا،سخت بود خوندنش

بله عزیزم مجردم اخه من خیلی وابسته خانوادم هستم بخصوص بابای مهربونم که الان خدا از من گرفتش و منو تن ...

روحش شاد 5 صلوات