2777
2789

یکیشون اسم پیجش گل من گلی یکی هم سحر یا همون سی سی یکی هم زینب که مشهدیه ولی شیراز زندگی میکرد الان دوباره شوهر رو ول کرد و اومد مشهد 

جریانشون چیه؟؟

خیلی توی پیجشون شوهراشون پایه بودن باهاشون زندگیای خوبی داشتند رفیق بودن با هم 

حداقل اینجوری نشون میدادند که 

چرا یهو اینجوری میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دغدغه مهمتر ندارین گیر دادین به بلاگرا؟ روزی هزار تا ازدواج به طلاق ختم میشه اینا چون معروفن به چشم میان اینام آدمن دیگه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
دغدغه مهمتر ندارین گیر دادین به بلاگرا؟ روزی هزار تا ازدواج به طلاق ختم میشه اینا چون معروفن به چشم ...

چرا بخدا دارم 

اخه میدونی من خیلی از اینا انرژی میگرفتم که منم فعال باشم اکتیو باشم پیشرفت کنم و .... و الان که اینجوری شده خیلی ناراحت شدم 

چرا بخدا دارم  اخه میدونی من خیلی از اینا انرژی میگرفتم که منم فعال باشم اکتیو باشم پیشرفت کنم ...

رو زندگیت تمرکز کن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️