خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
اگه ميخواين به ايديم پيام بدين لينك بهتون بدم😞@PAMO70
لينك كانال
https://t.me/joinchat/NUwdpvqaxTU0ZDNk
خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم 💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد). اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هعييي خواهر فك نكنم بتونم كار كنم و دستم تو جيب خودم باشه خسته شدم ديگه😞😢
هر جنسی میبری میاری یا پست میکنی بهش آیت الکرسی بخون
هنوز چيزي نفروختم اينا مال دوستمه به منم پيشنهاد داد كار كنم چند روز فكر كردم ديروز تصميم گرفتم كه كار شروع كنم امروز كلا نا اميد شدم