2777
2789

سلام خانوما من ده روزه که تصمیم گرفته بودم چون که بچم شیر نمیخوره گوشی هم خیلی کمه از شیر ببرمشو فقط شیر خشک بهش بدم،

تو این ده روزم اصلاً ندوشیدمشون نه بهشون دست زدم،

امروز دخترم خیلی خودشو به سینم میمالید من احساساتی شدم سینمو فشار دادم دیدم شیر داره و پره، بهش دادم خورد چند دقیقه مک زد ،

یادمه ب متخصص گفته بودم شیر تا چند روز توی سینه بمونه خراب میشه؟ گفت هزار روز. 

هیچ وقت کهنه نمیشه تا توی سینه هست.

حالا فشارش دادم شیر زرد رنگ میومد ولی بوی بدی نداشت،

اشکال نداره ک ازش خورده؟ خیلی پشیمونم ک از شیر بریدمش😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هیچی نمیشه

اون فقط غلیظ شده بوده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

تو سینه که شیر فاسد نمیشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
کاش شیرم راه میوفتاد بهش میدادم ،خیلی حس بدی دارم ،شش ماه تلاش کردم نشد ک نشد😓

حالا که میخوره بده شاید همینم شد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تا آبکی بود خورد ،سفید بود خورد بعد دیدم داره زرد میشه دیگه ندادم

خوب کردی همون زرد عفونته 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌