2777
2789

ده روزه باهم آشنا شدیم توی این ده روز  با هم ۴ شب رفتیم شام بیرون و من رو به خانواده اش معرفی کرد و در کل خیلی خیلی مودبه و با نزاکت و حد و حدودش رو کاملا میدونه ۱ هفته الی ۲ هفته  کارش توی شهر ماست  و ۲ هفته شهر خودشون... بعد از یک هفته از آشناییمون رفت شهر خودشون  ولی الان بعضی روزها چند تا پیام میده و بعضی روزها حتی یک پیام هم نمیده و زنگ هم نمیزنه 

الان من باید چیکار کنم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها کاری ک میکنی صبرررر

اصلا گیر ندی یا نپرسی 

الان اگه اونم پیام میده تو باید بعد ی ساعت ج بدی 

حواست باشه از الان

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

[QUOTE=200558557]تنها کاری ک میکنی صبرررر اصلا گیر ندی یا نپرسی  الان اگه اونم پیام میده تو باید بعد ی ساعت ج ...[/QUOT

یعنی در تلافی کارش این کارو بکنم ؟ دیر جواب بدم ؟

اخه اگر جوابش رو بدم پرو نمیشه ؟ یاد میگیره کلا بیتفاوت باشه ؟

تازه ۱۰ روزه

مردا اولش یکم هنگن

کمی صبر کن بعدا توقعاتت و بهش بگو

شما هم پیام داد بعد مثلا یه ساعت جواب بده 

ولی گلایه نکن یا سرد برخورد نکن

بذار متوجه بشه زندگیت بدون اون هم خوبه و جریان داره

نه یه لنگه پا منتظر اونی اگه زنگ نزنه کل روز دپرسی

اونوقته که جذبت میشه

تو غرفه باسلامم،کد تخفیف ارسال رایگان گذاشتم8zxbhtkqe6

واااااا  مگه شما حساب میکنید؟

من نامزد که بودم قبل عقد بله یه بار اون  حساب میکرد یه بار من درسته که ناراحت میشد اما بعدها گفت که از این مستقل بودن خوشش اومد حساب کنی خیلی بهتره برای من که خیلی حس خوبی داشت  الانم بعد سه سال عروسی گاهی مهمونش میکنم 🙃✌️

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من نامزد که بودم قبل عقد بله یه بار اون  حساب میکرد یه بار من درسته که ناراحت میشد اما بعدها گف ...

واااااا به حق چیزهای ندیده 

من حس مرد بودن بهم دست میده با این کار 

اونم تو حرفاش میگفت دوست نداره حس ضعیف بودن بهش بدم دوست داره تکیه گاهم باشه و بهش تکیه کنم 

خوب آدما باهم فرق دارن ...

ولش کن پیام داد پیام بده ندادم توهم بیخیال باش  خیلی پیگیرش نشو فکر کنه کیه کلاس بزاره😂😂

همون 

اگر کلا بهم پیام نداد بعد از چند روز پیام داد چطور ؟ 

دیگه جوابش رو ندم ؟