2777
2789
عنوان

از سرکار که برمیگشت +عکس😔

7038 بازدید | 172 پست

از سرکار که برمیگشت از محل کارش تا برسه خونه موقع رانندگی برام ویس میذاشت😭

از همه چی میگفت از کاراش و اتفاقایی که اون روز تو محل کارش افتاده بود تا چیزایی که توی مسیر تا خونه میدید از دلتنگیاش از من از حالش از حالم از آینده امون و زندگیمون از اینکه حتی کیا رو واسه عروسیمون دعوت کنیم😭😭😭😭....با تمام جزئیات برام حرف میزد بهم امید به زندگی و حال خوب میداد😭😭

اما الان فقط من موندمو یه صدا و حرفایی که لحظه به لحظه برمیگردم و پلی میکنم و گوش میدم.... صدا و حرفایی که یه روز حال خوب و امید به زندگی بودن برام، الان شدن بغض توی گلوم و درد توی سینه ام😭😭

شاید فقط زمان بتونه تسکین دهنده این درد باشه، درد نبودنش که تا ابد توی زندگیمه😭💔

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوت کردن؟

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡

چی شده اسی 😟

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 

وااای چیشده ؟

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

هی خدا 

منم مثل توام بعد چهار ماه عقد رفت برا طلاق بی دلیل 

من موندم و ویسهاش و پیامکاش و خاطراتش 

و کلی دلتنگی و بغض و اشک و کوفت و زهرمار 

با نماز و قران خودمو آروم میکنم 

الهی که خدا به قلبت آرامش بده عزیزم

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
الهی     بگو که کات کردن دلیل جدایی تونه نه اون چیزی که دارم بهش فکر میکنم    

دقیقا ای کاش کات کرده باشن نمیتونم تصور کنم اتفاق دیگه ای افتاده باشه 🥺

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین