2777
2789
عنوان

ایا تو خیابون جنسیت بجه تون را اشتباه نمی کنن؟؟؟؟چکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 32 پست
دقیقا منم همین مشکلو دارم .البته من موهای پسرم همیشه بلند .حتی از موی دخترا بلند تر . وقتی میرم لباس فروشی هر چی سارافون .پیرهن رو میز .
ولی اگه کوتاه باشه شبیه پسراست.
خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
البته در مورد دختر من با شک میپرسن پسره دیگه؟؟؟من اصلا خوشم نمیاد به زور شبیه دختراش کنم ...مثلا گرمکم طوسی تنش می کنم تا سردش نشه وخالا خیلی گیر نمیدم حتما صورتی باشه...یا موهاش را نمیگذاره ببندم وواسه همین کوتاه می کنم ...گوش بجه را هم دوست ندارم سوراخ کنم ...
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسرمنم همین طوره از بجکیش هرکی دیدش میکه جه دختر نازی با اینکه همیشه لباساش بسرونه است زلی موهاش لخت وبلنده شاید به خاطر اونه.
یاد سهراب بخیر آن که تا لحظه ی خاموشی گفت: تو مرا یادکنی یا نکنی من به یادت هستم آرزویم همه سرسبزی توست.
بی خیال بابا برای من هم پیش اومده ولی خب شاید اونی که میبینه به اون جنسیتی که دوست داره میبینه من که دلشون را نمیشکنم ولی گاهی اوقات میگم دختر نیست پسره ..............
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
مخصوصا کوچیکتر بود بیشتر اشتباه میگرفتن ولی الان کمتر چون شیطنت هایش پسرانه است

تو هم بزرگ تر بشه مظمئن باش از کارهایش میفهمن دختر است

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اگه انقدر حساسی یا رنگ لباساش رو دخترونه انتخاب کن، یا اینکه

همیشه یه کش یا گیره سر کوچیک به موهاش بزن
هیچکس نمی داند چگونه میمیرد؛ اما من می دانم بدون هردویتان همان روز می میـــــرم....
من دخترم حوصله گیر سر نداره همیشه هم موهاشو کوتاه نگه میداشتم ولی یه مدته دیگه کوتاه نکردم گذاشتم بلند بشه بلکه از این معضل دربیام!!
فرهنگ یعنی به خودت اجازه ندی هر حرفی رو هرجایی بزنی حتی تو محیط مجازی....
دختر من با اینکه موهاش کوتاست و گوشاش هم سوراخ نیس این مشکلو نداره اما تا دلت بخواد واسه دختر برادرم پیش میاد...چون تپلیه و همیشه هم مامانش بلوز و شلوار تنش میکنه همه فکر میکنن پسره...اولا که موضوع مهمی نیس...دوما همیشه به موهاش گل سر یا تل بزن . مشکلت حل میشه
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
خوبه شماها حداقل با شک میپرسن!! دختر من رو که وقتی میگم پسر نیست دختره بازم باورشون نمیشه هی میگن خب گوشاشو سوراخ کن خب گیر بزن به سرش!
من علت اینهمه فضولی رو ابدا نمیتونم درک کنم ؟! :|
گفتم که تاپ بندی صورتی هم پوشیده بود میگفتن پسره !
فرهنگ یعنی به خودت اجازه ندی هر حرفی رو هرجایی بزنی حتی تو محیط مجازی....
منم دیروز پسرمو برده بودم بیرون کلاه هم سرش کرده بودم هر کى میدید میگفت چه دختر نازى یا با شک میپرسیدن دختره یا پسر. من که بدم نیومد البته چون کلاه سرش بود دخترونه میزد وگرنه بدون کلاه حسابى پسرونس پسرم
خدایا دوستت دارم
نگار دیگه اون قدرها هم مهم نیست بی خیال.....دخترت خیلی بامزه است چون شیطونه شباهت به پسرها داره اینو مطمئنم ...سعی کن اروم ومظلوم شه ...شبیه دخترها میشه...
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود