2777
2789

🥗

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

هیچی سالاد فصل نمیشه😅

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندونزی🤕

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ماکارونی

سالاد کلم

سالاد یونانی

اندونزی

سالاد میوه

سالاد سزار

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
سالاد توپی  یا  سالاد ماکارونی کسی بلده؟

سالاد ماکارونی موادش مث الویه س فقط ب جای سیب زمینی ماکارونی شکلی بجوشون خوب بپزه اب کش کن

توش سس مایونز.کالباس. خیارشور دوس داشتی ذرت و نخودفرنگی.آویشن خوشمزه میکنه

میتونی انواع حبوبات رو‌پخته و با هم یا جدا جدا به سالادت اضافه کنی.. لوبیا سفید،چیتی،نخود، لوبیا انگشت عروس.. 

بادام زمینی یا گردو به ستاد اضافه کن یا هر دو .. 

سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آب پز.. 

من یه سالاد مخصوص هم دارم .. اسمش سالاد بزی هست🤭 یک قوطی کنسرو لوبیا چیتی ،کرفس،گل کلم،هویج،ذرت پخته،نخود فرنگی پخته رو با ماست ،آبلیمو،روغن زیتون ،اویشن،فلفل سیاه و نمک حسابی مخلوط کن و بزار نیم ساعت داخل یخچال .. بعد نوش جان کن😋

میتونی انواع حبوبات رو‌پخته و با هم یا جدا جدا به سالادت اضافه کنی.. لوبیا سفید،چیتی،نخود، لوبیا انگ ...

آخ آخ یادم رفت🙏 سیب زمینی آب پز و تخم مرغ آب پز هم باید تو سالاد بزی بریزی