2777
2789
عنوان

سوال دارم در مورد کار و شراکت

78 بازدید | 4 پست

من و دوستم قبلا باهم دیگه کار مشارکتی داشتیم 

من می دیدم که برای اون کار بیشتر زحمت می کشیدم و اون کار خاصی نمی کرد در حالی که سود اون کار برابر تقسیم میشد.

الان ایشون بعد چند وقت یه پیشنهاد کاری عالی پیدا کرده و به منم معرفی کرده و منم مشتاقم که تو اون کار برم چون خوب از پسش برمیام اما ایشون میگه باهم باشیم تکی نباشه درصورتی که من دوست ندارم دونفری باشه و بعد من بیشتر زحمت ها و ایده هام اجرا کنم اونموقع هزینه ها برابر باشه؟ بنظرتون چیکار کنم 

کار فتوشاپ و کامپیوتری هست

باید بهش بی تعارف بگی

سود باید منصفانه تقسیم بشه مگه اینکه ایشون سرمایه بیشتری گذاشته باشه

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهش بی تعارف بگی سود باید منصفانه تقسیم بشه مگه اینکه ایشون سرمایه بیشتری گذاشته باشه

میگه کار ما مشارکتی هست پس همه چیز نصف نصف موقع فعالیت میگم این کارو کن میگه تو هم انجام میده میگم من این بخش رو دارم انجام میدم میگه خو موقع بیکاری اونم انجام بده من خودم میبینم ک زحمات من بیشتر