2777
2789
عنوان

نفهم ترین وجاهل ترین آدمی که دیدین کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 57 پست

به گوسفندی می‌خواستیم برای ازدواج پسر خاله ام قوربونی کنیم ...

خیلی زبون نفهم بود😑⁦🤲🏻⁩

هر کار که می‌گفتی او برعکس انجام میداد 😕💨

برای خودش مجنونی بود لعنتی ، اما خیلی دوسش داشتم در حد مرگ فعالیتم داشت⁦🤸🏻‍♀️⁩⁦🏃🏼‍♀️⁩⁦🏋🏼‍♀️⁩⁦🤼‍♂️⁩⁦🏄🏻‍♀️⁩

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر 13 ساله فامیل که دوبار فرار کرد...دیگه مامان باباشو دق داد ...اوناعم مجبور شدن برا ازدواجش راضی شن...حاا یارو از باباش بزرگتره 36 سالشه

عکیسشونو دیدم مامانش توی مراسم عقد دخترش یه لباس مشکی تو خونگی پوشیده بود چشاش پف کرده بود اینقد ک گریه کرده بود انگار رفته بود مراسم ختم

دختره خودش ظریف و ناز ...پسرهم یه قاچاقچیه الکلی ...

اما شهریار به جای "کارما" گفته:  فلک همیشه به کام یکی نمی گردد...که آسیای طبیعت به نوبت است ای دوست:)     **کاربری برای سه نفر هست***                           
زن عموهام و دو تا از عمه هام

باشگاه پرواااز🥺

يا زعلان يا زعلان❤️خليت قلبي حيران💔ماقلت لك ياحبيبي🪐بطل دلع من زمان🌝.  🎼 نحنا نتيجةماضينا شخصيتنا بكل شي فینا 🌷کان نفسي اهرب من كلامهم 😿 خوفت امشي لياخدوا بالهم💔ولو مشيت هيبان عليا🍃 واخاف لضعفي يبان في عيني 👁️ يا ارض انشقي وابلعيني🌎🖤قبل ما يبان اللي فيا🙂🙃.     🎼لو کان ده حب یاویلی منه🤍لوکان ده ذنبی ماتوب عنه🧚🏻‍♀️لو کان نصیبی اعیش فی جراح 💘حاعیش فی جراح❣️.... 🎼عايشه حالة حب معاك واخدانى🌹 وصعب انها تتكرر تانى💖 وبعيشها لو انت بعيد او قدامی🦋🦋

بعد ایشون همه جا رفته بود حتی مجلس ختم و عزا و عروسی پسر همسایه و کرونا گرفته بود و هنگامی که سرفه شدید داشت اومد خونه من و گفت عروسی نرفتم  بعدا فهمیدم رفته گفتم سرفه می کنی گفت آب دهانم پریده گلوم

سه روز خونه من بود من دیدم این به شدت سرفه می‌کنه فهمیدم کرونا داره با همسرم دعوا کردم و به حالت قهر رفتم خونه مادرم اونجا به مادرم گفتم کرونا دارم از من فاصله بگیر و خودمو قرنطینه کردم مادر شوهرم دید من خونه نیستم رفت خونه برادرش موند دوروز

سه روز خونه من بود من دیدم این به شدت سرفه می‌کنه فهمیدم کرونا داره با همسرم دعوا کردم و به حالت قهر ...

وای مگه داریم مگه میشه این انگار باهمه دشمنی داشته میخواسته همه رو بکشه

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑

من بعداز سیزده بدر برگشتم تهران رفتم دکتر و دارو و قرنطینه خلاصه پدرم درآمد تا کرونام خوب شد اما بچه های برادر خودش وبرادرشوهرم و اونیکی جاریم هرچی با مادرشوهرش ارتباط داشت به شدت کرونا گرفتند و خودشو ریه اش ۴۰ درصد درگیر بود خلاصه۶۰ یا هفتاد نفری که ایشون به دیدنش رفته بود متحمل کلی هزینه و مالی و جانی شدند و خوب شدند 

سه روز خونه من بود من دیدم این به شدت سرفه می‌کنه فهمیدم کرونا داره با همسرم دعوا کردم و به حالت قهر ...

خب چرا با شوهرت دعوا میکنی او بیشعورو راه نمیدادی چقد اینا بی فرهنگن