2777
2789
عنوان

نفهم ترین وجاهل ترین آدمی که دیدین کی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 57 پست

تا اینکه هفته پیش چهلم دختر دایی شد و حالا جمعه پیش عروسی دختر خواهرش.هرم بود یعنی نوه این خانم این وسط برادر شوهر وسطیم علائم کرونا داشت و پنج شنبه رفته بود تست داده بود ولی هنوز جواب تست نیومده بود از طرفی جمعه عروسی خواهرزاده اش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم زنگ زد برادرش گفت حق نداری بیایی عروسی گفت باشه

نمیام از اون ور مادرش یعنی مادرشوهرش زنگ میزنم نه حسین یعنی شوهر من  غلط می‌کنه میگه نیا باید بیایی و تو چیزیت نیست و من آخرتی عروسی رفتن دیدم بعله اومدن و هیچ کدام ماسک ندارند و اون وسط دختر و زنش بین پنجاه نفر بر میدن 

ای وایییی خب شما نمیرفتید  به جهنم هرکی میخواد ناراحت بشه مهم جون و سلامتی خودتونه گور پدر او ...

من واکسن زدم و آخر عروس رفتم دوتا ماسک زده بودم اما غیر از من و کار کنان تالار کسی ماسک نداشت و هیچی نخوردم چون ماسکمو نمیخاستم بر دارم با این حال الان خودمو قرنطینه کردم با این من اصلا سمت اینا نرفتم و بیرون تالار وایستادن تو اون مدت بعدشم رفتم تو ماشینم.ن نشستم

وای مگه داریم مگه میشه این انگار باهمه دشمنی داشته میخواسته همه رو بکشه

مادرم که میگه احتمالاً تا فهمیده کرونا داره اومده خونه تو آخه من بارها گفته بودم دکتر بهم گفته مواظب باش کرونا نگیری بگیری میمیمیری یعنی الان خودم شک کردم انگار عمدی اومده بود خونه من 

اینم بگم تمام مدتی که کرونا داشتم یک بار هم زنگ نزد عروسی رفتن رو تا الان پنهان کرده اما جاریم که باهاش تو یه ساختمون زندگی می‌کنه گفت عروسی رفت بعد اومد خونه تو و حتی از مرگ برادرزاده جوانش ذره ای عذاب وجدان ندارن جمعه هم عروسی نو هاش بود اون وسط قر میداد از اول تا آخر در حالیکه دو سه هفته پیش چهلم دختر دایی شوهرم بود و خواهر جاریم هم میشد جلو جاری بیچاره هی قر میداد