2777
2789
عنوان

شوهرم بی مسئولیته

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 45 پست
یه روش جلوگیری خوب انتخاب کن  به این شوهرتم بگو بچه فقط تومرحله تولید پدر نمیخوادا خودتو جمع ک ...

خب ماچندسال بود که میخواستیم ولی دیگه نمیشد،یهو شد خدا خواست

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘
مشکلم دقیقا اونان،میگن نیار خونه ما چون مادرشون پیره ولی خداییش دلسوزه باهاش درددل میکنم،میگن نیار ا ...

اهمیت نده برو زیاد درد دل نکن بپز و بخورید با هم ،یعنی چی که نیبره میندازتت خونه مادرت ،رو نده بابا ، واسه مردا هیچ وقت دلسوزی نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روش جلوگیری خوب انتخاب کن  به این شوهرتم بگو بچه فقط تومرحله تولید پدر نمیخوادا خودتو جمع ک ...

خانواده شوهرم مقصرن،بچه بد بار اوردن،هوامونم ندارن،تازه نوه سه ماهشونم درحد چند دقیقه دیدن،پولی هم ندادن،میگنم نیار زن وبچه تو دیگه دلم خونه ازشون،منم جز خونه بابام جایی ندارم،اینجام خیلی سخته برام

خب ماچندسال بود که میخواستیم ولی دیگه نمیشد،یهو شد خدا خواست

بالاخره باید یه جوری خودشو جمع و جور کنه یه روانپزشک ببرش افسردگی گرفته لابد 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
اهمیت نده برو زیاد درد دل نکن بپز و بخورید با هم ،یعنی چی که نیبره میندازتت خونه مادرت ،رو نده بابا ...

دم در خونه میبره باماشین میگه نیا،برمم خواهرشوهرام با پررویی میگن برو یابابداخلاقی یاباغذای بد میوه خراب،اصلا پای رفتن ندارم خواهر،پدرومادرشوهرم پیرن،دختراشون نگه میدارن مزاحما،منم پیردیدم انگارچیه ولی اوناعقب افتاده ان،از اول همینن نه الان

بالاخره باید یه جوری خودشو جمع و جور کنه یه روانپزشک ببرش افسردگی گرفته لابد 

افسرده هست،استرس داره،بدون من بجز خونه بابا جایی نمیره،منوبچه هامو همه جامیبره کارشم ازاده،دم کارخونه جلو مغازه دوستاش و...هرجاچندساعت باید بمونیم توماشین بخاطر یه ذره خرجی دراوردن واسه این زندگی مزخرف

خانواده شوهرم مقصرن،بچه بد بار اوردن،هوامونم ندارن،تازه نوه سه ماهشونم درحد چند دقیقه دیدن،پولی هم ن ...

یه چیزی در گوشت بگم چون شوهرت بی پوله  خانوادش میگن زن و بچتو نیار میترسن خرج گردنشون بیفته حالا اون به کنار حداقل نمیکنن بهش بگن برو سرکارررررررر!!!!!!!!!!خانوادته خودتم بهت میگن طلاق نگیر که نری پیششون حالا بروسرکار جیبت پر بشه یهو برای همشون عزیزمیشی یعنی تف به این پول بیاد 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
یه چیزی در گوشت بگم چون شوهرت بی پوله میگن خانوادش میگن زن و بچتو نیار میترسن خرج گردنشون بیفته حالا ...

اره دقیقا

افسرده هست،استرس داره،بدون من بجز خونه بابا جایی نمیره،منوبچه هامو همه جامیبره کارشم ازاده،دم کارخون ...

این حمله اضطراب هم داره ها اگر نبریش روانپزشک پانیک ممکنه بگیره دردسرت چندبرابر میشه با بچه شیرخوار 

ببرش بهش دارو بده 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
این حمله اضطراب هم داره ها اگر نبریش روانپزشک پانیک ممکنه بگیره دردسرت چندبرابر میشه با بچه شیرخوار& ...

چندساله پانیک داره،میگم که مجبورم میکنه باهاش برم میگه اگرنمیتونی اینجوری برو خونه بابات بابچه ها😭😫

این حمله اضطراب هم داره ها اگر نبریش روانپزشک پانیک ممکنه بگیره دردسرت چندبرابر میشه با بچه شیرخوار& ...

درمانش چیه پانیک لعنتی،همه موهام سفید شده توی این چندسال،

[QUOTE=200531914]چندساله پانیک داره،میگم که مجبورم میکنه باهاش برم میگه اگرنمیتونی اینجوری برو خونه بابات بابچه ه

ای دادبیداد ببین این اگر دارو نخوره خیلی اذیتت میکنه هر جور شده مجبورش کن قرص بخوره بعد خودشم میفهمه چقد حالش بهتره کیف میکنه اخه مگه میشه دوتا بچه رو از صبح تا شب اسیر کرد کار یه روز دوروز که نیست

بزرگترین دشمن هرکس خودشه