2777
2789
عنوان

شوهرم بی مسئولیته

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 45 پست
خوب بوددرآمدش؟

خوب بود،خوش بودیم ،حداقل زندگی میکردیم،الان هر روزم از مرگ بدتره،فقط دلخوشم به بچه هام،من چندساله مردم،مرده متحرکم،هیچ کس کمکم نمیکنه،تا بمیرم

واسه شفای شوهرم یه حمد یایه صلوات میگی،شاید بادعای شما خوب شد😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=200531914]چندساله پانیک داره،میگم که مجبورم میکنه باهاش برم میگه اگرنمیتونی اینجوری برو خونه ...

😭😭😭😭😭😭این حاله منه،هر روزم

[QUOTE=200531914]چندساله پانیک داره،میگم که مجبورم میکنه باهاش برم میگه اگرنمیتونی اینجوری برو خونه ...

فلوکستین۱۰میخورد اونم یهو نایاب شد بیصاحاب،یکم فقط اون بهترش کرده بود که حداقل میرفت دنبال کار هرچندباما،

قبل اینکه شوهرت ورشکست بشه بهتون رسیدگی میکرد؟

بله،چرانکنه،زندگیم خوب بود،حال شوهرمم خوب بود همه چی یهو بهم ریخت،بایه ادم نامرد معامله کرد همه چیش رفت،بعدشم فقط بد میاره هرکاری کرد دیگه نمیتونه بلندشه،همش شکست یاسودنمیکنه

فلوکستین۱۰میخورد اونم یهو نایاب شد بیصاحاب،یکم فقط اون بهترش کرده بود که حداقل میرفت دنبال کار هرچند ...

فلوکسیتین برای پانیک کافی نیست باید بره ذوانپزشک چندمدل بهش دارو بده 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
بله،چرانکنه،زندگیم خوب بود،حال شوهرمم خوب بود همه چی یهو بهم ریخت،بایه ادم نامرد معامله کرد همه چیش ...

پس مطمئن باش شوهرت بیشتر از شما در عذابه همراهش باش بهش دلگرمی بده زندگی همیشه یجور نمیمونه وقتی پشتش باشی زندگیتون درست میشه

❤خدایا به امید خودت❤
پس مطمئن باش شوهرت بیشتر از شما در عذابه همراهش باش بهش دلگرمی بده زندگی همیشه یجور نمیمونه وقتی پشت ...

اخه۵ساله خسته شدم بریدم،ولی راهی ندارم جایی ندارم مجبورم،توی تایپیکهام هست از سال۹۶تاالان صبرکردم ،هنوز خوب نشده،😭😫😫

اخه۵ساله خسته شدم بریدم،ولی راهی ندارم جایی ندارم مجبورم،توی تایپیکهام هست از سال۹۶تاالان صبرکردم ،ه ...

شوهرت باید بره دکتر دارو مصرف کنه عزیزم صبر تنها که کافی نیست یه کاری برای بهتر شدن اوضاع زندگیت بکن

❤خدایا به امید خودت❤
اخه۵ساله خسته شدم بریدم،ولی راهی ندارم جایی ندارم مجبورم،توی تایپیکهام هست از سال۹۶تاالان صبرکردم ،ه ...

ببخشید بچه دومت‌چیه ؟دختر یا پسر

خسته و در مانده ام نور امیدی بفرست یا رب