2777
2789

فکر کنم بانک شهر و بانک سینا خوبه البته من ندارم از بقیه شنیدم ولی یه نصیحت خواهرانه از من به شما اصلا پولتو نقد نگه ندار ارزش پول روز بروز داره کمتر میشه یا اگرم خیلی مجبوری  با سودش طلای دست دوم بخر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمین و خونه فعلن نمیشه... سکه به ضررم نشه یوقت؟؟ ریسک پذیر نیستم یبار گذاشتم بورس کلی ضرر کردم

واسه همین بورسو نگفتم

والا که تخصص میخواد،یه مدت مد شد فقط 😕

سکه و طلا رو باید به نیت پس انداز طولانی مدت بگیری، تا بوده طلا و سکه بالا رفته

بازم با افراد خبره مشورت کن 

میخام باهاش زمین بخرم یکم کم دارم مجبورم بزارم

ببین بنظر خودت چقدر طول میکشه تا پول زمینت جور بشه؟اگر مثلا یکسال طول میکشه پول نقد نگهداری نکن بهترین چیز طلای دست دوم هست چون سکه خیلی نوسان داره ،،ولی اکر زود پولت جور میشه طلا نخر

اینو یادت باشه طلا و مسکن و زمین و خودرو باهم میرن بالا 

یعنی اگر برفرض قراره سال دیگه زمین بخری اون زمین میشه دوبرابر تقریبا و بهتره پولتو تبدیل به طلا کنی که ارزش پولت حفظ بشه