2777
2789
عنوان

خیلی خستم💔

67 بازدید | 9 پست

۵ ماهی میشه عروسی کردیم من از اول عاشق بچه بودم از ماه دوم اقدام کردیم هر ماه علایم دارم ماه قبل حتی بی بی چکم هاله انداخت اما خبری نشد دیگه نا امید شدم شوهرمم همش به شوخی میگه ما بچه دار نمیشیم دیگه امروز جاریم زنگ زد گفت نکنه شوهرت واریکوسل داره اصلا من نمیدونم چیه 😞 وای خیلی بده همش بهم استرس میدن 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش قبلش جفتتون ازمایش و کارای قبل بارداری رو انجام میدادین دوست داشتن بچه تضمین خوشبختیش نیست  ...

جایی کع من زندگی میکنم این چیزا سوسول بازیه

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
چرا جاریت می‌دونه اقدام کردی که بخواد بهت زنگ بزنه..من یکم و نیم سال انتظار کشیدم هر کی می‌گفت میگفت ...

هر کی میگه میگم هنوز زوده من بچه نمیخوام برمیگردن میگن تو رو واسه اون کار کع نگرفتن فقط بچه میخوان  ازت 😔دلمو میشکونن

بعدشم الان زوده برو پیش ی متخصص زنان و نازایی ببین چی میگه..شاید شوهرت عفونت اسپرم داره

هر دو سالمیم دکتر رفتیم گفت هر اقدام امکان موفقیت ۲۵ درصدع اما بقیه گیر دادن بهمون لعنت به محیطی که من توشم همه سرک میکشن یعنی چی کاش میشد فرار کنم یه جای دیگه😔

هر دو سالمیم دکتر رفتیم گفت هر اقدام امکان موفقیت ۲۵ درصدع اما بقیه گیر دادن بهمون لعنت به محیطی که ...

ایندفعه ک گفتن محکم و کوبنده بگو بچه دار نمیشیم هر دومون مشکل داریم....و ۱۲درثده عزیزم هر ماه شانس بارداری