2777
2789

سلام دوستان من تازه به جمعتون پیوستم. من دوماه پیش حاملگی خارج از رحم داشتم که با متروترکسات سقط شد دکتر گفته بود بعد از شش ماه باردار شو ولی از دست در رفت و یه اتفاقاتی افتاد🙄 اگه حامله باشم برای نی نی اتفاقی میوفته؟؟؟ در ضمن یک قاعدگی پشت سر گذاشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اونجا که گفتی از دست در رفت😍😂 نگران نباش گلم هیچی نمیشه اما کاش یه فرصت به بدنت میدادی، بسپارش به خدا خودتم تقویت کن

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش منم ۱ماه پیش سقط داشتم البته کورتاژ نشده بودم. الان میخام انتقال جنی ...

ان شالله تیکر بارداریت😍

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
دکتر به من گفت متوترکسات عوارض داره حداقل باید ۳ ماه بگذره

دقیقا من به خاطر همین میترسم ولی تقریبا دو ماه و یک قاعدگی گذشته. خیلی استرس دارم هم دوس دارم حامله باشم هم دوس ندارم چون میترسم از عوارضش برای نی نی

دقیقا من به خاطر همین میترسم ولی تقریبا دو ماه و یک قاعدگی گذشته. خیلی استرس دارم هم دوس دارم حامله ...

اول از باز بودن لوله ها مطمئن شو بعد اقدام کن تا خدایی نکرده دوباره اون اتفاق برات نیفته

گروه نارنجی🧡 وزن اول ۷۵🧡 هدف اول ۷۰🧡 هدف دوم ۶۵🧡 هدف 
اول از باز بودن لوله ها مطمئن شو بعد اقدام کن تا خدایی نکرده دوباره اون اتفاق برات نیفته

آره عزیزم دکتر هم اینو گفت حالا اگه حامله نباشم عکس رنگی میگیرم بعد اقدام میکنم ولی گفتم دیگه این بار از دست در رفت😐🤭