2777
2789
عنوان

ترک نماز

1886 بازدید | 27 پست

من آدمی بودم نماز می‌خوندم یس می‌خوندم هر روز اما الان یک ساله نمیتونم نماز بخونم مشکلاتی تو زندگیم پیش آمد که تمایلی به خواندن نماز ندارم قرص اعصاب میخورم دلم از همه گرفته وضع روحی بد من باعث شد نمازم و ترک کنم روزه نگیرم قرآن نمی‌خونم خودم عذاب وجدان دارم میدونم کارم اشتباه هست اما چیکار کنم آن تو رو خدا شما بگید دلم میخواد خودکشی کنم اما میترسم لطفا تن نگید مشکل چیه و از چی ناراحتم یه اشتباه بزرگ داشتم تو زندگیم که نمی‌خوام در موردش بنویسم همون اشتباه منو بیمار کرده یه بیمار روحی 

اگر عذاب وجدان داری خب بخون

اگر هم برات مهم نیست که نخون

چرا خودت رو الکی اذیت میکنی؟؟؟؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر عذاب وجدان داری خب بخون اگر هم برات مهم نیست که نخون چرا خودت رو الکی اذیت میکنی؟؟؟؟

عذاب وجدان دارم اما نمیتونم بخونم میرم وضو بگیرم انگار حس میکنم یه نیرویی جلو منو میگیره نمیتونم

تعریف عدل این هست 

که خداوند را متهم نکنیم 

بزرگترین گناه یاس از رحمت خدا  هست 

/درخواست دوستی نه/دریا دریا من با تموم دردا آرزو می کنم که عشقمو ببینم کنار موجا/  مرغ سحر ناله سر کن.        داغ من را تازه تر کن/   ما دانه نخورده طعمه ی دام شدیم    نا کرده گنه دیدی چه بدنام شدیم / در قافله عمر سوار بر مرکب عشق بودم ،مسحور چشمان راهزن تو شدم حال از قافله جا مانده و سرگشته قلب کویری تو شده ام /دریا اسم دوست خیالی دوران کودکی من هست                                                                                                                           

اگه خودت بخوای میشه عزیزم وضع روحی من کاملا بد بود اما از وقتی که نماز خوندم خیلی حالم بهتر شد از طرفی هر دعایی میکنم زود مستجاب میشه 

برگرد پیش خدا برگرد که اون بهترینه و قطعا منتظر تو هست

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

همین الان چشماتو ببندو دستتو بذار رو قلبتو و بگو

🌹الابذکرالله تطمئن القلوب🌹

یه تسبیح هم بردار و ذکر بگو

از الله اکبر ظهر هم استارت نماز اول وقت بزن

خودبخود آرامش روحی سراغت میاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عذاب وجدان دارم اما نمیتونم بخونم میرم وضو بگیرم انگار حس میکنم یه نیرویی جلو منو میگیره نمیتونم

میدونی اون نیرو چیه 

اون نیرو شیاطین که میخواد نشون بده بر تو مسلط شده اما تو نشون که چفد از اون قوی تری

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

منم یه مدت به خاطر فشار روحی ترک نماز کردم اصلاً نمیتونستم،اما شروع کردم خودمو موظف به خوندش کردم با نماز آروم میشی وقتی نشستی سر سجاده مثل دوستت که در دل می‌کنی بشین با خدا از مشکلات ت بگو باور کن سبک میشی با هر کی درد دل می‌کنی آخرش میشه طعنه و تحقیر،جز خدا، اسی جونم از ام ور شروع کن ،حال دلت عوض میشه باور کن

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
دعا کنید برام شرایط زندگیم خیلی بد شده 

حتما عزیزم اما خودتم بر گرد سمت خدا دعا کن اون فوری مستجاب میکنه

همین الان چشماتو ببندو دستتو بذار رو قلبتو و بگو 🌹الابذکرالله تطمئن القلوب🌹 یه تسبیح هم بردار و ...

چشم ذکر و میگم دلم میخواد نماز بخونم اما میرم وضو بگیرم یه نیرویی مانع میشه از نماز خواندن من