2777
2789
عنوان

ترک نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 27 پست
چشم ذکر و میگم دلم میخواد نماز بخونم اما میرم وضو بگیرم یه نیرویی مانع میشه از نماز خواندن من

عزیزم با اون نیروی منفی که مطمئنا شیطانه مقابله کن

بوقت اذان هم سعی کن تی وی روشن باشه و صدای اذان تو خونت پخش شه....خودش کلی انرژی مثبته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ب نماز ما نیاز نداره.

اگه بدونی چقدر فایده برای خودت داره ترک نمیکنی.

بعد نمازت برو سنجده دردودل کن با خدا.گریه کن.حتی گله کن ازش.هرچی توی دلته بهش بگو.امیدت بخدا باشه همیشه.من همیشه سر نماز توی دلم با خدا حرف میزنم بغض میکنم‌ بعد نمازم میرم سنجده و بغضم میترکه و میزنم زیرگریه و کلی دردودل می کنم.این قدر سبک میشم ک نگو.

ما درد و دلمون رو بخدا نگیم ب کی بگیم؟

ب یه مشت آدم غریبه؟کاری از دستشون برمیاد ب نظرت؟

ما کی رو داریم جز خدا آخه.عزیزتر از خدا کیه؟

کی بدردمون میخوره؟

شاید حکمتی توی راهه ک ما ازش بی خبریم.

چرا همه چی رو روی سر خدا خراب می کنیم.

این خود ماهاییم ک زندگی رو واسه خودمون زهر کردیم.خودمون سر خودمون بلا میاریم.

خدا بی  نهایت بنده هاشو دوست داره.

خدا برامون هیچ وقت بد نمیخواد.شاید بهترین توی راهه.

از کجا میدونی؟

ذکر صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین ایاک نعبد و ایاک نستعین   رو  نیت کن برای هرچی ک میخوای.هر روز روزی ۱۱۰ مرتبه بخون.

معجزه میکنه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤
برای سلامتی کاملت صلوات فرستادم دوستم

الهی سلامت باشی ممنونم اره روحم بیماره متاسفانه آرام بخش میخورم واسه مشکلی که هیچکی نمیتونه حلش کنه واسه مشکلی که چند ساله روز ب روز بزرگتر میشه ناراحتی اعصاب دارم بعد هم نماز و ترک کردم 

خدا ب نماز ما نیاز نداره. اگه بدونی چقدر فایده برای خودت داره ترک نمیکنی. بعد نمازت برو سنجده دردو ...

اخ حال بدی دارم مرسی نازنینم از راهنمایی هات اگه قابل می‌دونی امروز موقع نمازت دعا کن منم مشکلم حل بشه دعا کن منم نماز خون بشم دعا کن قرص اعصاب و کنار بگذارم اون مشکل بزرگ زندگیم هم که داره نابودم می‌کنه خدا خودش رحم کنه و کمکم کنه حل بشه البته اگه راضی بودی با دلت پاک ی که داری برای من امروز دعا کن

دعا کنید برام شرایط زندگیم خیلی بد شده 

باشه عزیزدلم  ما برات دعا میکنیم 

اما من شرایط مشابه شما رو گذروندم 

اما چون تنهایی سعی میکردم خودمو خوب کنم و خودِ سابقم بشم  ، خیلی دردناکه ولی چندین و  چنننند سال  تو همون منجلاب و مشکل روحی  دست و پا میزدم برای بهبودم 😐

الان بعد از ده سال که زندگی و جوونیم و نابود کردم (به هیچکدوم از آرزو هام که نرسیدم و اون شخصیتِ عالی گذشته مم داغون کردم )  میگم خب چرا انقدر اصرار داشتم و فکر میکردم تنهایی میتونم خودمو خوب کنم  

اومدم بهت بگم  مشکل روحی که میگی  الکی نیست ، نباید فکر کنی حالا یه دوره ای اینجوری هستی خوب میشی 

ببین اون گناه یا اشتباهت هررررچقدر هم بزرگ باشه  تو نباید باز هم خودتو ببازی  ، همه مون از این اشتباه ها داشتیم و داریم ، به هیچ وجه نزار نابودت کنه 

این شیاطین هستن که بزرگ جلوه میدن و آدم از ناامیدی دیگه هیچکاری نمیتونه کنه !!

خدای به اون بزرگی میبخشه اگه تو یقه ی خودتو ول کنی و از این ببعد سعی کنی شاد و خوب زندگی کنی  همیشه راه برای جبران هست 

حتی اگر هم قابل جبران نباشه  همینکه دیگه ولش کنی و پرو بال بهش ندی و خودتو ببخشی  و سعی کنی خوب و شاد باشی، امروز و فرداهاتو داغون نکنی بخاطرش  یعنی جبران 

ببین ، این حرفمو جددددددی بگیر خیلی جدیه  ، حتی اگه پول نداری قرض بگیر یه مشاور یا روانشناس مجرب پیدا کن  یه ساعت باهاش حرف بزن  ، ببین عاجزانه  ازت التماس میکنم  اینکارو بکنی  حتتتما حتتتما حتتتما 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
الهی سلامت باشی ممنونم اره روحم بیماره متاسفانه آرام بخش میخورم واسه مشکلی که هیچکی نمیتونه حلش کنه ...

عزیزم درکت میکنم

هیچی به اندازه خودت نمیتونه بهت کمک کنه

روانپزشک هم برو و مشاوره عالی هستن به تک تک حرفاشون گوش بده ان شاء الله زود خوب میشی