2777
2789

دخترم سه سالشه از وقتی کرونا اومد بهداشت نبردمش برا قد وزن ....الان خودم میخام براش داروخونه مولتی ویتامین بگیرم..چه مولتی خوبه؟ویتامین د جداگانه هست که براش بگیرم اخه رنگ افتاب نمیبینیم همش تو خونه ایم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سانستول خوبه سه گوشه عکس خانواده داره

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

من  سه سالگی دخترم  بهش  اسماوبت  یه ماه دادم  چون  کرونا گرفته بوو  ضعیف شد

الان کیندر خریدم  ۴ سالشه .

بیرون هم میبرم  افتاب بخوره .

آهن هم یکماه  دادمش  لیپوزوفر همون قطرشو که ۱۴ میلی گرم اهن داره

چند کیلوعه  قدش چنده؟؟

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

عزیز یه پرستار بخش کودکان بعم گفت به بچه هات مولتی ویتامین مرتب بده مهم نیست چه مارکی باشه حتی ایرانی ولی وقتی منظم میده بدن تامین میشه

من به دخترم که هفت سااشه دو ماه یکبار قرص دی ویژل میدم هر دکتری هم رفتم گفته دو ماه یکبار ویتامین دی بهش بده

تا جایی ک میتونی و امکانش هست بین ساعت نه تا دوازده ببرش بیرون 

حتی شده رو پشت بوم خونتون 

افتاب بگیره 

من قبلاخیلی مقید بودم افتاب نخوره ب سروصورت بچه هام از وقتی ک خودم دچار کمبود ویتامین دی شدم دیگه برام اهمیتی نداره هیچی از سلامت بچه هام بیشتر برام اهمیت نداره 

دقت کن بین ساعت نه تا دوازده تایم خوییه برا افتاب گیری 

افتابی ک سایه داره مناسب نیست 

ویتامین دی خالص در ایران موجود نیست (تا اونجایی که من اطلاع دارم)

پنجره رو باز کنید..پرده هارو کنار بزنید ..لگو..وسایل نقاشی.. خمیر بازی.. در اختیار فرزندتون بزارید تا هر روز نیم ساعت جلوی آفتاب مشغول باشه.

عزیز یه پرستار بخش کودکان بعم گفت به بچه هات مولتی ویتامین مرتب بده مهم نیست چه مارکی باشه حتی ایران ...

دلم میخاد ببرمش دکتر ولی اوضاع کرونا میترسم

تصمیم گرفتم خودم بهش بدم 

همه ویتامینا داره عزیرم؟

اره به اضافه زینک و آهن

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)