2777
2789
عنوان

مفهموم طلاهات نده ب شوهرت ینی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 2206 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا شوهر هیچببین خودمون میخایم تو خونه زنذگی کنیم!خب مستاجر باشیم خوبه یا بخریممستاجرباشی صدکیلو طل ...

اگه دو روز بعد خونه خریدن فیلش یاد هندوستان کرد و گفت جدا شیم چی ؟ هیچ وقت بی گدار به آب نزنین هیچوقت ۱۰۰ درصد به شوهر اعتماد نکنین هیچوقت صدتون و برای یک مرد رو نکنین 🤙 از ما گفتن بود😉

هر کسی برای زندگیش خودش تصمیم میگیره اما در مورد جمله خود شوهر خریده 👈👈وظیفه اش بوده شما ارزش خودت ...

من ک نخاستم تصمیم بگیرم فقط گقتم چطوره بعضیا اینجورن حاضرن خودشون سختی مستاجری بکشن بعد طلا ندن!!!

ن عزیزم من واس خودم ارزش قاعلم ب جیب و کار و وضعیت بحرانی کنونی و سن و سالش نگا کردم دیدم تا شوهرم بخاد خونه بخره دیگ فسیل شدیمو پدرم زحمت کشید همون سال اول زنذگیمون واسمون خونه خرید

..

شما کلا زندگی نمیکنی دشمنی میکنی با طرف😂چ وظیفه ای اخه!!! مگ دختر شاهی ک وظیفش باشه طلا بخره

خب همون طلا هم واسه پس انذاز زندگیش دارع میخره دیگ ب عقلت رجوع کنی کمتر کسی الللن از ذرامدش میتونه مستقیم بره خونه بخره!!! و باید واسه خریدش ماشین و طلا فروخت

طرف سنگ بترکه ماهی۱۰ و ۱۰ و۱۰ پس انداز کنه(ک اینم خیلیا نمیتونن خدایی)) بعد این مبلغ هارو میده طلا و بعد تبدیل ب خونه میشه!

دشمن ک نیستیم داریم باهم. زندگی میکنیم

پیکمی!! نه عزیزم این لقبارو واسه خودت نگهدار😂

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

منم یبار همینو گفتم ریختن سرمبعد میگن نه شوهرما لیقات نداشت مال تو حتماداشته فک نمیکنی اگه شما هم رو ...

الانم ریختن رو سرمن

قضاوت نکنیم والا شایدم این بدبختا بختشون ریده و ریدددن با شوهر کردنشون🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

اگه اون طلا دادن به درد زندگی مشترکتون میخوره بهتره بدی مثلاً طرف میخواد خونه بخره شما طلاهاتو میدی ...

بیین من خودم زنم و تو تاپیکام هست چطور خونه دار شدیم

البته الان فعلا شهر. دیگ مستاجربم بخاطر کار شوهرم

خب

الان واقعا میگم اون مرد اگ بخاد خونه رو بنام زنش کنه قطعا لطف میکنه و وظیفش نیست چون طلاهارو خودش خریده دیگ زنه ک از خونه باباش نیاورده!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم همیشه واسم سواله با طرف میخوابی صبحت شب میکنی زندگی میکنی بعد اندازه چند گرم طلا نمی ارزه واست؟ب ...

دقیقا واقعا تمیدنم اینا چطور با شوهراشون رابطه برقرار میکنن والا فک کنم در اضاش پولم بگیرن اینجور ک وظیفه وظیفه راه لنداختن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ک نخاستم تصمیم بگیرم فقط گقتم چطوره بعضیا اینجورن حاضرن خودشون سختی مستاجری بکشن بعد طلا ندن!!!ن ...

جالبه همینایی که دارن میگن زندگی خودشه یا تصمیم با خودشه همونایی هستن که تا تقی به توقی میخوره برا زندگی بقیه تصمیم میگیرن و خیلیاشونم نسخه ی طلاق میپیچن ولی تا چیزی خلاف نظرشون گفتی میگن زندگی خودشه و بخودش مربوطه😄

الانم ریختن رو سرمنقضاوت نکنیم والا شایدم این بدبختا بختشون ریده و ریدددن با شوهر کردنشون🤣

چقدر بد صحبت میکنی ،اجازه میدادی شوهرت سختی بکشه خودش صاحبخونه بشه نه اینکه داماد سرخونه بشه

دورو زمونه عوض شده دیگه مردا اون تعهد سابق رو ب زندگیشون ندارن نمیشه زن همه دستشو خالی کنه اونوقت روز مبادا لنگ صدتومن پول بمونه،شما پدر پولدار داری برگشتی خرجتو میده خیلیا پشتوانه ندارن

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔
زن و مرد جیبشون یکیهبه قول شما طلاروشوهرت خریده دیگعمن یکبار طلای خونه پدریموفروختم واسه ماشین شیک ت ...

طلای خونه پدری باز فرق داره من منظورم ب اون طلاهایی ک طرف ده سالع ذارع جمع میکنه و نمیددش شوهرش خونه بخره!!

من خودم طلای مجردیمو حتی واسه کرایه مغازه شوهرمم دادم

و الان دستش باز شده واسم همشو ی هویی خرید

و فقط عشق و گرمی زندگی بهمون اضافه شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما اجازه اشتغال و تحصیلت دست شوهرته!

شوهرت مختار بره زن صیغه کنه!

صاحب اختیار بچه اته سرشم ببره قانون پشتشه

حق طلاق نداری

حق ارثت نصفه

دور و بر من پر زنایی هستن که ارث پدرشون رو برادرشون خورده اب از اب تکون نخورده

مهریه که با این اوصاف اقساط خدایی نکرده ی روز مجبور به گرفتنشم شی قسطاشو جوری میندن که خرج دادگاه رفتنتم نشه

مرد ایرانی و جامعه سنتی و اپدیت نشده اش هم بماند

بله من باشم میگم سرهرچیزی طلا نفروش

میخاد خونه بخره مطمئن شو خونه ارو قدر طلات به نامت میکنه

این عقاید روشنفکران و زندگی مشترکه برا ماها نیست برا اروپاست جانم که وقتی جداشدن دادگاه و قانون پشت زنه شما ی تک پا برو دادگاه خانواده ایران بعد بیا صحبت کنیم

من ک نخاستم تصمیم بگیرم فقط گقتم چطوره بعضیا اینجورن حاضرن خودشون سختی مستاجری بکشن بعد طلا ندن!!!ن ...

بله من دختر شاه هستم خونه پدرم کلی طلا داشتم و دارم

مثل شاهزاده زندگی کردم

با کسی ازدواج کردم لیاقت دارن و امکانات

اما در مورد دشمنی

من در مورد شخص خودم نظر نمیدم نظرم کلی هست

مرد اونه هدیه ای داد به خانمش چشم بهش نداشته باشه

من همسرم ارثیه و طلا هامو کلا گفتن اسمشو نیار

اما خیلی آقایون انگار طلب دارن

کلا طلا رو به چشم پس انداز میخرن نه هدیه

نفس عمل قبیحه

شما متوجه نمیشی مشکل خودتونه

که ارزش خودتونو نمیدونین

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هر مردی فرق میکنه یکی هست تنبل و مفت خوره و عقل معاش نداره به اون کوفت هم نباید داد ولی وقتی مردی دا ...

عزیزم خب اون مردی ک گشاده و کار نمیکنه اصلا پول ندارع بخاد طلا بخره و بشه پس انداز

مرد بدبختی ک کار میکنه هرماه ی مقدار پس انداز طلا میخره منظورم اونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40