پژوهشهای انجام شده نشان میدهد دریافت کلسیم شیر توسط مصرف کنندگان و میزان چربی موجود در این ماده غذایی رابطه معکوس با یکدیگر دارند.هرچه چربی موجود در شیر بیشتر باشد میزان فرایند جذب کلسیم با اختلال بیشتری همراه خواهد بود. در مورد تفاوت چربی موجود در شیرها : میزان چربی در انواع شیرهای کمچرب، معمولی و پرچرب متفاوت است. یک لیوان شیر کمچرب 90 کیلو کالری انرژی دارد در حالی که این میزان در مورد یک لیوان شیر با چربی معمولی، 120 کیلوکالری و برای یک لیوان شیر پرچرب 150 کیلوکالری است. شیرهای پرچرب غالبا دارای چربیهای اشباع شده هستند و علاوه بر افزایش وزن میتوانند عوارضی مانند گرفتگی عروق و از دست رفتن حالت ارتجاعی رگها را نیز ایجاد کنند.