2777
2789
عنوان

شیر پرچرب مانع جذب کلسیم می‌شود

871 بازدید | 7 پست
پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد دریافت کلسیم شیر توسط مصرف کنندگان و میزان چربی موجود در این ماده غذایی رابطه معکوس با یکدیگر دارند.هرچه چربی موجود در شیر بیشتر باشد میزان فرایند جذب کلسیم با اختلال بیشتری همراه خواهد بود. در مورد تفاوت چربی موجود در شیرها : میزان چربی در انواع شیرهای کم‌چرب، معمولی و پرچرب متفاوت است. یک لیوان شیر کم‌چرب 90 کیلو کالری انرژی دارد در حالی که این میزان در مورد یک لیوان شیر با چربی معمولی، 120 کیلوکالری و برای یک لیوان شیر پرچرب 150 کیلوکالری است. شیرهای پرچرب غالبا دارای چربی‌های اشباع‌ شده هستند و علاوه بر افزایش وزن میتوانند عوارضی مانند گرفتگی عروق و از دست رفتن حالت ارتجاعی رگ‌ها را نیز ایجاد کنند.
این پژوهشهای انجام شده برای کشورهای استاندارده که وقتی روی بسته ای نوشته 3 درصد چربی واقعا سه درصد چربی رو داره نه ایران که پرچربش حتی کمتر از کم چرب استاندارد چربی داره....
نگران نباشید. اگر تو خارج یک لیوان شیر کم چرب بخورید چربیش بیشتر از یک لیوان پرچرب شیرهای ایرانیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اینا کلک میزنن هر چی شیر پر چرب تر کلسیم بیشتر مطمئن باشید و گول نخورید اگه شیر محلی بگیرید عالیه در ضمن توی پوست تخم مرغ محلی کلسیم زیادی هست هر شب روی پوستش آبلیمو بریزین بزارین شب تا صبح بمونه بعد صاف کنید عصارشو با یه لیوان آب مخلوط کنین و بخورین از یه پوست 8 بار میشه استفاده کرد