2777
2789
عنوان

جالب شد

109 بازدید | 7 پست

@مامان_نی_نی_یار  بیا من مشهدیم و معلم غیرانتفاعی، کدوم مدرسه بعثت بهت این حرفو زد؟ غیرانتفاعیه؟ آزادی ۷ بهت گفت یا بلوار معلمه؟

ببین من معلمم فقط لازمه ب معاون مدرسه بگی حساب کار رو میده دستش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی جالبه یکی توضیح بده 

تاپیک آخر این خانوم ک تگ کردم رو بخون، برام جالب شد ک مدرسه بعثت چنین رفتاری کرده آخه یکی از مدارس شاخ مشهده البته اگ منظورش غیرانتفاعیه باشه

عزیزم ممنونم ازت امروز رفتم آموزش و پرورش و از دست این خانم شکایت کردم گفتم که روحیه بچه منو خراب کرده و گفتند که الان باهاش تماس میگیرن که بیاد اینجا اومد بعد خواستن برکنارش کنن گفتم نه چون نمیخوام یکیو از نون خوردن بندازم فقط گفتند از امتیازش کسر میشه و از حقوقش هم به مدت شش ماه کسر میشه 

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!
عزیزم ممنونم ازت امروز رفتم آموزش و پرورش و از دست این خانم شکایت کردم گفتم که روحیه بچه منو خراب کر ...

ایول ک پیگیری کردی از این ب بعد یادمیگیره ک چجوری حرف بزنه😃

ایول ک پیگیری کردی از این ب بعد یادمیگیره ک چجوری حرف بزنه😃

فدات عزیز دلم😘❤️ 

آره دقیقا❤️

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!