2777
2789
عنوان

جای جوش روی صورت😭😭

3545 بازدید | 45 پست

ی ساله تحت نظر دکترم الان روی صورتم هیچ جوشی نمونده ولی داروهام تموم شده بود دوباره رفتم ویزیت بعد پرسیدم ازش جای جوشا رو چیکار کنم کلاژن سازی یا میکرودرم اینا باید انجام بدم؟

برگشت گفت تا قبل ۲۵ سالگی هیچ کاری نمیشه کرد😐 

پرسیدم چرا گف باید پروسه جوش سازیت متوقف بشه 

ینی منی ک تازه رفتم رو ۱۷ چند سال صبر کنم تا بتونم جای جوشام و از بین ببرم؟  

شما راه حلی سراغ ندارین؟😔

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جای جوش میره به مرور

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

عزیزم من سی سالمه هنوز پروسه جوشم تموم نشده دارم دق میکنم

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

من صورتم پر از جوش و جای جوش بود محلول اریترومایسین زدم جوش ها خوب شد بعدش هم پماد کلوبتازول گرفتم زدم روی صورتم کلا جاشون هم رفت الان صورتم صاف صاف شد 

نفسم بنده به نفسات 😍♥️

عشقم من ۲۴ سالمه صورتم ی جای خالی نداره

پوستم از گوه هم بدتره

لتقدرم لیزر و سابسیژن و... کردم بی فایده دوباره جوش زدم اومدن لیخیالشون شدم

این جوشا تا آخر عمر هست من ۲۴ سالمه چند وقت دگ میشم ۲۵ هنوز هستن

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥
من صورتم پر از جوش و جای جوش بود محلول اریترومایسین زدم جوش ها خوب شد بعدش هم پماد کلوبتازول گرفتم ز ...

ببخظید جای فرو رفتگی بود یا قرمزی و لک؟

«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌                      در جستجوی آن‌چه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...🥀🖤

عزیزم منم 19سالمه مث تو تازه جوشام و جای قرمزیشون رفته یکم جای فرورفتگی مونده بود احساس میکنم دارن خود ب خود پر میشن و نسبت ب چن ماه قبل خیلی خوب شدن

ولی دکتر من بمن نگف نمیشه اینا گف میتونی بیای ولی من نرفنم چون داره خوب میشه😁

«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌                      در جستجوی آن‌چه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...🥀🖤