2777
2789

دختر من ۸ ماه و چند روزشه،میگن که باید روزی ۳ تا ۵ وعده غذا بخوره!

آخه دخترم در طول ۲۴ ساعت ۱۲ تا ۱۴ ساعتش خوبه،توی اون ۱۰/۱۲ ساعتی که بیداره چطوری ۵ وعده بخوره تازه شیر خودمم که خیلی زیاده رو هم بخوره😐

نهایتش دو وعده سوپ و پوره بخوره(اندازه یک استکان) و یک وعده میوه

راستی وزنش هم ۹ و نیم هست،وزن تولدش ۳ و ۲۵۰

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

روزی دو وعده بزور میخوره😣

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من یک هفته دیگه هفت ماهش تموم میشه سوپ و حریره و فرنی را عوق میزنه همه را بالا میاره، 🤕

آخی عزیزم..دختر منم فرنی و حریره رو اصلا نمیخورد حتی وقتی با موز شیرینش میکردم..ولی با سوپ و پوره سبزیجات مخصوصا کدو حلوایی میونه ش خوبه،اگه سرحال باشه میخوره اگه نه دهنش رو چنان سفت میبنده😣😣

خیلی عذاب وجدان میگیرم وقتی همه جا میخونم که روزی ۵وعده بدین🥺

وقتی نمیخورن خب چیکار کنیم😫دحتر من اصلا ن شیر میخوره ن غذا

خسته شدم

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
آخی عزیزم..دختر منم فرنی و حریره رو اصلا نمیخورد حتی وقتی با موز شیرینش میکردم..ولی با سوپ و پوره سب ...

بازم خدا را شکر که اینا رو میخوره دخترت 

پسر من کللللا عوق میزنه 🤕

اون دو تا پسر دیگم لبنطودی نبودن تازه شکمو هم بودن همش گریه میکردن یعنی که بیشتر بده ولی این یکی پسرم🤕🤕

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
پسر من یک هفته دیگه هفت ماهش تموم میشه سوپ و حریره و فرنی را عوق میزنه همه را بالا میاره، 🤕

عین دختر من

مشالله وزنش عالیه دیگه هر چقد میتونه بده بخوره بزور نده

آخه همش میگن روزی ۵ وعده بدین من عذاب وجدان میگیرم،حس میکنم دارم کم کاری میکنم

عین دختر من

🤕بالا میاره،؟

پسر من اره

یعتی هررروقت بخوام بهش غذا بدم باید لباس عوض کنم هم لباس خودم هم لباس بچه

🤕بالا میاره،؟ پسر من اره یعتی هررروقت بخوام بهش غذا بدم باید لباس عوض کنم هم لباس خودم هم لباس بچ ...

نگه میداره تو دهنش ادای عوق درمیاره بعد همه رو میریزه بیرون

چیا میدی بهش

من موز بیسکوییت مادر سرلاک خریره بادام سوپ..فعلا اینارو کم کم میدم

نگه میداره تو دهنش ادای عوق درمیاره بعد همه رو میریزه بیرون چیا میدی بهش من موز بیسکوییت مادر سرلا ...

یک هفته دیگه هفت ماهش تموم میشه فعلا فقط بهش فرنی و حریره و سوپ میدم که هیچکدوم را هم نمیخوره 🤕

اب جوشیده سرد شده هم میدم