2777
2789
عنوان

بچه های ۸ ماه شما روزی چند وعده غذا میخورن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 29 پست
یک هفته دیگه هفت ماهش تموم میشه فعلا فقط بهش فرنی و حریره و سوپ میدم که هیچکدوم را هم نمیخوره 🤕 اب ...

بیسکوییت مادر بده بهش ی حبه قند کوچیکم بنزاد توش شیرین بشع

دختر من اینو ی زره میخوره

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
بیسکوییت مادر بده بهش ی حبه قند کوچیکم بنزاد توش شیرین بشع دختر من اینو ی زره میخوره

ممنون گلم تو اب خیس کنم بیسکوییت مادر رو؟

چون من به اون دو تا بچم تو اب خیس میکردم میدادم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من یازده ماهشه نه کیلو وزنشه از دو ماهگی تا هفت ماهگی خیلی بد شیر میخورد با خاطر همین زیاد وزن ...

توی آب قلم،آب کله پاچه یا آب بوقلمون بلغور بریز که بپزه بهش بده هم مقویه هم وزن میگیره

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
ممنون گلم تو اب خیس کنم بیسکوییت مادر رو؟ چون من به اون دو تا بچم تو اب خیس میکردم میدادم

اره عزیزم خیسش کن ی حبه قند کوچولو بنداز ک یکم شیرین بشه

این بچه ها پیرکردن مارو😵

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
اره عزیزم خیسش کن ی حبه قند کوچولو بنداز ک یکم شیرین بشه این بچه ها پیرکردن مارو😵

دهمن من یکی که صاف شده به قرآن ؛ سه تا بچه؛ تازه یکیش هم فلج مغزی 😔

امیدوارم خدا بهت قدرت و توانی بده که بتونی بچه هات رو در آرامش بزرگ کنی

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

عزیزم درجریان هستم بله توی تاپیک های مختلف گاهی میدیدم...خدا واقعا بهت صبر عظیم بده..میدونم خیلی سخته نمیخام شعار بدم تا وقتی کسی جات نباشه نمیتونه حالتو درک کنه...شما بودی ک پیش مادرشوهرتم زندگی میکردی؟

بچه هات چندساله هستن؟خودت چندسالته

عزیزم درجریان هستم بله توی تاپیک های مختلف گاهی میدیدم...خدا واقعا بهت صبر عظیم بده..میدونم خیلی سخت ...

ممنون مهربونم سلامت باشی؛ اره من همونم که بچه مریض دارم و کنار مادرشوهر هم زندگی میکنم و همیشه میگم لعنت به زندگی کنار مادرشوهر 

خودم ۳۳

پسر بزرگم ۶ سال و ۲ ماه

پسر دومم ۳ سال و هفت ماه

پسر کوچیکم۷ ماه

ممنون مهربونم سلامت باشی؛ اره من همونم که بچه مریض دارم و کنار مادرشوهر هم زندگی میکنم و همیشه میگم ...

خدا بهت تن سلامت و دل خوش بده،،،ایشالا زودتر جدابشید و مستقل

کناره مادرشوهر زندگی خیلییییی سخته

تهرانی؟

خدا بهت تن سلامت و دل خوش بده،،،ایشالا زودتر جدابشید و مستقل کناره مادرشوهر زندگی خیلییییی سخته ته ...

ممنون مهربونم سلامت باشی 

نه استان فارس هستیم 

فك كنم دو وعده بايد بخوره. 

اين پيج ها هم رو بايت خواب نگاه كن. 

اينستاگرام ، اين پيج ها رو بخونين.

اگه مشاوره تلفني خواستين ، بگيرين.

Sleep-mama-sleep
Littlezdream
Khabe-koodak
Sleep-clinic-dr.parsapoor
Professor.dr.jalilolghadr
Sleep_clinic_dr_imani

خانم دكتر پارساپور هر چهارشنبه لايو پرسش و پاسخ دارن ، ميتونين بپرسين.