2777
2789
عنوان

موهام پر موخوره شده چیکار کنم

687 بازدید | 23 پست

موهامم خیلییی موخورده داره خیلیم بلنده تا کمرم میشه چهارساله دارم بهشون میرسم کوتاه نمیکنم چیکار کنم خود موهامم کم پشتن!دلم نمیاد کوتاه کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجورشدم دلم نمیاد بزنم بخاطر همین تواینترنت سرچ کردم دستگاه موخوره گیر هست توارایشگاها خیلی راضی بودن خیلی هام ناراصی که چون دستگاهه موهارو خشک میزنه باز دوباره موخوره میزنه موها

حالا منم موندم نمیدونم چیکارکنم کاش یکی بیاد راهنمایی کنه 

موی کم پشت روبلندکردن خیلی اشتباهه  داری ریشه رو نابود میکنی کوتاه کوتاه کن ریشه هااستراحت کنه...علاج موخوره فقط کوتاه کردنه

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
شنیدم میگن یه دستگاهی هس که موخوره رو از بین میبره کسی هست که بدونه این دستگاه چیه؟ میشه توضیح بدین

یکی از تارهاروبرمیداره موهانازکترمیش

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
موی کم پشت روبلندکردن خیلی اشتباهه  داری ریشه رو نابود میکنی کوتاه کوتاه کن ریشه هااستراحت کنه. ...

نمیتونم کوتاه کنم!

موهام قبلا خیلیییی کم پشت بود یعنی فرقی با کچل نبود انقد بهش رسیدم روغن زیتون و ... یکم بهتر شده

نمیتونم کوتاه کنم! موهام قبلا خیلیییی کم پشت بود یعنی فرقی با کچل نبود انقد بهش رسیدم روغن زیتون و ...

خب بلند کرد ی ضعیف تر شده کچل تر میشه

منم اینجورشدم دلم نمیاد بزنم بخاطر همین تواینترنت سرچ کردم دستگاه موخوره گیر هست توارایشگاها خیلی را ...

دیجی کالا همین دستگاهو داره قیمتش زیاد نیست اگه این دستگاه خ ب باشه من یدونه باید بخرم اینجوری نمیشه کل موهام شده موخوره

موخوره رو از بین میبره کارسازه؟

من ازآرایشگاه اونطوریشنیدم