2777
2789

من که حسرت به دل موندم.خون ریزی بعد از زایمان قطع نمیشد مجبورم شدم داروی هورمونی استفاده کنم و شیرم خیلی کم شد.حالا هم به خاطر شقاق یا فیشر مقعد مجبورم مترونیدازول بخورم که باید همون یه ذره شیر خودمم ندم به بچم.بچم چهارماهشه از دیروز حالم بده همش گریه می کنم.کاش اینطوری نمیشد.خیلی قلبم شکسته دلم میخواست خودم به بچم شیر بدم هرچند که خیلی کم.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که میخام شیر ندم تا شل نشه بالاتنه ام

درسته که ادم بالاتنش شل میشه و حتی کوچیک بزرگ اما من راضی بودم.کاش یه راهی پیدا میشد تا به بچم شیربدم.

خونریزی بعد زایمانتون مگر تا کی بود؟ 

تا حدود 40 روز که کمابیش هست 

منم شقاق داشتم منتهی اگر درست یادم باشه و اسمش رو اشتباه نگم از پماد موضعی انتی فیشر استفاده می کردم

داروی دیگه ای نخوردم

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خونریزی بعد زایمانتون مگر تا کی بود؟  تا حدود 40 روز که کمابیش هست  منم شقاق داشتم منتهی ...

تا چهارماه خون ریزی داشتم قطع نمیشد هنوزم مشکل دارم کامل خوب نشدم.

من انواع و اقسام پمادهارو زدم ولی خوب نمیشم

عزیزم کاریه که پیش اومده دست خودت نبوده که براچی خودتو سرزنش میکنی

خیلی ناراحتم از دیروز بالش شیردهیشو میبینم گریم میگیره

تا چهارماه خون ریزی داشتم قطع نمیشد هنوزم مشکل دارم کامل خوب نشدم. من انواع و اقسام پمادهارو زدم ول ...

ای بابا

عجیبه

دکتر باید آزمایش هورمونی دقیق بده  و سونو کامل تا ببینید ایراد از کجاست

وگرنه خوردن قرصای هورمونی که فقط جلوش رو بگیره بدن رو میندازه رو دور باطل

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ای بابا عجیبه دکتر باید آزمایش هورمونی دقیق بده  و سونو کامل تا ببینید ایراد از کجاست وگرنه ...

تو سونو هیچی نیست حالا قراره این ماه قرص ضدبارداری بخورم

نه راستش بعید میدونم فایده داشته باشه زخم من خیلی عمیقه

حتما امتحان کن تا بدتر نشده

یه سر برو یه عطاری خوب که شناخته شده

هم مشکل شقاقت رو بگو هم قطع نشدن خونریزی