2777
2789
عنوان

احساس سرما در ماه ششم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 21 پست
اره، من آی وی افی هستم، لکه بینی و خونریزی یکم شایعه تو بارداری با ای وی اف. امپول و شیاف استفاده می ...

اهان 

که این طور دراین مورد اطلاعات ندارم من راستش ببخشید اگ فضولی کردم 

ایشالله ک ویار نداشته باشی تااخرم حالت خوب خوب باش

آره عزیزم بچه اوله و بارداری پنجم.. استراحت مطلقم.. ان شااللا امیدوارم. خسته شدم دیگه. برام دعا کن

ینی سقط میکردی ؟

ایشالللههه ک سالم بغلش بگیزی اصلا استرس نداشه باش قربونت برم همونی ک بهت داده از همونم بخاه برات حفظش کنه گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان  که این طور دراین مورد اطلاعات ندارم من راستش ببخشید اگ فضولی کردم  ایشالله ک ویار ...

نه گلم خواهش می کنم میخواستم خیالت راحت بشه خونریزی من ربطی به اون لرزا نداره که تو داری و من داشتم و البته الانم سرمایی ام

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ینی سقط میکردی ؟ ایشالللههه ک سالم بغلش بگیزی اصلا استرس نداشه باش قربونت برم همونی ک بهت داده از ه ...

اره عزیزم. سقط مکرری هستم. توکل به خدا‌.. ممنون❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

سلام دوستان،من تازه عضو شدم،من باید۲۴پریود میشدم که نسدم و دیروز آزمایش دادم جوابش مثبت بود،احتمالا هفته۵بارداری باشم دیگه،از دیشب که خوابیدم خوب بودم صبح بیدارشدم کمردرد دارم و قسمت کلیه هام درد میکنه و یه لحظه سرمعدم دردمیگیره انگار پیچ میخوره و دوباره خوب میشم البته یبوست هم هستم،بنظرتون علت این کمردرد و کلیه و پهلو هام چیه؟؟کمرم تا بالا دردمیکنه خیلی نگرانم میشه راهنمایی کنید