2777
2789
عنوان

بیایین

38 بازدید | 6 پست

من تو گوشی همسرم  یه شماره ناشناس پیدا کردم فکر کردم دختره بعد تو واتساپ پیام دادم و بعد چند دقیقه پاک کردم چون زنگ زده بودم بهش گفتم خب زنگ میزنه ول کن بذار پاک کنم منم پاک کردم غروب خودش زنگ زد فهمیدم دوست شوهرمه دیروز بهش گفتم نگو ناراحت میشه گفت باشه حالا رفته ب شوهرم گفته پیام عاشقانه داده اونم ساعت ۲ شب من ندادم حتی ب همسرم گفتم اونم گفت باشه و. دیگ چیزی نگفت من چیکار کنم الان بنظرتون

حس قشنگیه ببینی عشقت شده همسرت  

دیگه ادامه نده هرچی همش بزنین بدتر میشه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه می‌خوام شوهرم بفهمه باورکنه من ندادم پیام عاشقانه 

بنظرم الان دیگه حرفشو نزن شاید عصبانی باشه .بنظرم یکم که گذشت وقتی دیدی آرومه یا موقع ر.ا.ب.ط.ه بهش بگو چرا پیام دادی و چی گفتی بگو چون دوست دارم و روت حساسم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

[QUOTE=200373005]بنظرم الان دیگه حرفشو نزن شاید عصبانی باشه .بنظرم یکم که گذشت وقتی دیدی آرومه یا موقع ر.ا.ب.ط.ه بهش ...[/QUOTEوالا اومد خونه یه سر خوب بود ن عصبی ن چیزی معمولی بود 

حس قشنگیه ببینی عشقت شده همسرت