2777
2789
عنوان

من جایی ک کار میکنم

151 بازدید | 7 پست

صاحب کارم دعوت کرده تالار مهمونی دارن 

جشن سربازی داداشش هست 

من ٢١ سالم

ماهانه ١٠ حقوق میده 

چقدر کادو باید بندازم 

و از طرفیم خانوادم اجازه نمیدن برم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو 

بهتره یه حریمی با صاحب کارت داشته باشی زیاد صمیمی نشو فاصله رو حفظ کن

بهانه بیار اگه پرسید بگو مهمون داشتیم پولت هم خرج کادو نمی کنی

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
نرو بهتره یه حریمی با صاحب کارت داشته باشی زیاد صمیمی نشو فاصله رو حفظ کنبهانه بیار اگه پرسید بگو مه ...

اگ برم چقدر کادو باید بندازم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اگ برم چقدر کادو باید بندازم

بنظرم نیاز نیست شما کادو بدی سنت کمه صاحب مهمونی هم یه پسره 

صورت خوشی ندارد

شاید یه جعبه شکلات دستت باشه اونم بدی صاحبکارت

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین