2777
2789

بچه ها من ميخوام صورتمو فرم دهى وزاريه سازى كنم با چربى ٨تومن با ژل فك كنم كم كم١٠تومن..ژل ٦ماه تا١سال ميمونه چرتيه ميگه احتياج به شارژ نداره ك فك كنم چرت ميگه مگه ميشه؟حالا من بين ٢تا مركز موندم نظر شما چيه؟كجا خوبه؟ژل كلينيك قصر سبز ميخوام برم ولى مشكلش اينه خيلى مدلينگى كار ميكنه ..چربى هم كلينيك رويان فت پرسيدم اونم خيلى كارش ظريف نيست ويكم باز مضطربم..شما كجا رو پيشنهاد ميكنين؟ميشه عكسم بزارين

معلومه که ژل . گرون تره ولی بهتره . چربی زود جذب میشه حتی یکماهم نمیتونی لذتشو ببری حداقل سه بار باید شارژش کنی تازه بعداز یه مدتم چربی ریزش داره فرم صورتو عوض میکنه . اما ژل حداقل 6ماه میتونی لذت ببری از صورتت . 

ولی کلا بخوای ازم بپرسی میگم هیچکدوم هرکدوم معایب خودشو داره . روزا ناشتا ژله بخور . ژله صورتو پر میکنه و ب ژنتیکم هست سعی کن سخت نگیری و صورت زیبات لذت ببری همونجوزی که هست🥰

♥️🥺
معلومه که ژل . گرون تره ولی بهتره . چربی زود جذب میشه حتی یکماهم نمیتونی لذتشو ببری حداقل سه بار بای ...

اره قبلا ژل زدم شنيدم دردش كمتره طاقت درد چربى رو ندارم ولى اين مركز بهم گفته بدون نياز به شارژه يكم وسوسه ام كرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قبلا ژل زدم شنيدم دردش كمتره طاقت درد چربى رو ندارم ولى اين مركز بهم گفته بدون نياز به شارژه يكم ...

امکان نداره چربی بدون نیاز به شارژ باشه عزیزم . من کلینیک دستیار بودم تو کار چربی ،نخ ،ژل ، بوتاکس و.... شک نکن برای حذبه بعدا میگی چربی هام نمونده شما ک گفتی نیاز ب شارژ نداره .و در جواب بهت میگن بعضیا اینجورین شما از اون دسته ای . دست ما که نیست ما که چربیتونو برنداشتیم . باید ترمیم کنید . میدونم که میگم

♥️🥺
امکان نداره چربی بدون نیاز به شارژ باشه عزیزم . من کلینیک دستیار بودم تو کار چربی ،نخ ،ژل ، بوتاکس و ...

ميگفت با دستگاه بادى جته..اره احتمالا همون ژل بزنم فقط الان موندم كجاهارو بزنم..چونه شقيقه واحتمالا گونه امو بزنم ولى بين زاويه زدن با نزدن موندم..البته خودم گونه هاى خوبه ولى پايين صورتم خيلى لاغره وخوشم مياد پرتر باشه