2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک کیمیا که ترکید

150 بازدید | 3 پست

خواستم به یکی از کاربر ها که گفته بود شعور داشته و پول خرج کرده رفته تیم پناهنده ها بگم طبق قوانین بین الملل چون آخرین مسابقه که کیمیا برای ایران داده ۲۰۱۹بوده تا ۲سال نمیتونه برای آلمان مسابقه بده مگر اینکه رضایت فدراسیون ایران بگیره خوب اونم نمیاد ایران همچین کاری بکنه پس مجبوره بره برای تیم پناهنده مسابقه بده پس ربطی به شعور اینا نداره لطفا همه چیز با هم قاطی نکنید

پرستار nicu

تا یکی از این کشور میره همه باهاش دشمن میشن

من نمیدونم زندگی خصوصی بقیه ب دیگران چ ربطی داره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دلم کباب شد 

انشالله روزی برسه که همه ورزشکارا آزادانه بتونن مبارزه کنن

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی