2777
2789
عنوان

بی بی چک دوستا بیاین😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 37 پست
ممنون بسلامتی شمال من نوشته بود تاسه دقیقه س واکر ۵ دقیقه شد جواب معتبر نیس 

اوف عزیزم اینا همش چرته بعد ده سال تجربه وقتی نباشی هیچوقت حتی بعد ده ساعت هم بیبی چکم هاله نمیندازه😕

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه عزیزم😍😍😍

منم تو اقدامم برا منم دعا کن بزودی تاپیک نی نی دار شدنمو بزنم

دخترم تو تکه کوچکی از بهشت هستی که از آسمان جدا شده❤😍  پرنسس مامان نورچشمم خیییییییلی عاشقتیم من و بابایی ❤😘💕خدایاشکررررت😍😍😍

دونه دونه تاپیک هاتو خوندم و ب زندگی امیدوار شدم

منم چند ماهه اقدامم هرروز کلی گریه میکنم از اینکه علائم پریود دارم

مبارکت باشه خاهر قشنگم ایشالا سالم و زیبا و صالح باشه با جنسیتی ک دوس دارین..

دلت شاده الان میشه برا نی نی دار شدن منم دعا کنی؟

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
دونه دونه تاپیک هاتو خوندم و ب زندگی امیدوار شدم منم چند ماهه اقدامم هرروز کلی گریه میکنم از اینکه ...

ممنون عزیزم از دعایه قشنگ ،بله هیچوقت نا امید نباید شد 😊اقدام بکن ولی دیگه فکر اینکه گرفت یا نه رو نکن و سرت رو گرم کار بکن ،انشششاااالله ک خدا به همه بی بچه ها  فرزندی صالح و سالم بده به شما هم بزودی زود بده ،دعا کن بچم بسلامت بدنیا بیاد بغلم بگیرمش

مبارکه انشالله به سلامتی کوچولوتو بغل بگیری دعا کن منم ده روزه دیگه مثبت باشم 

ممنون از دعات گلم ،انشالله ک مثبته عزیزم بهش فکر نکن برات اتفاق میوفته و خدا سورپرایزت میکنه😉

مبارک باشه عزیزم😍😍😍 منم تو اقدامم برا منم دعا کن بزودی تاپیک نی نی دار شدنمو بزنم

انشالله ک میزنی بزودی زود وقتی ک فکرشو نمیکنی.😊🥰

فردا میرم برا تشخیص سالم بودن و خارج از رحم بودن بارداریم دعا کنین برام💖🥺

انشالله ک تو رحم یجای خوبو انتخاب کرده و قلب کوچولوشم میتپه😍😊،الان چند هفته هستی من کی برم واسه دیدن ساک و قلب