2777
2789
بهداشت نه متاسفانهاشباع شدهالبته اینا رو مشاور درست و درمون پیدا کن ازش بپرسمشاور شما متاسفانه چیز ز ...

هوشبری اتاق عمل بهداشت مدیریت خدمات درمانی 

فناوری اطلاعات سلامت پرستاری مامایی حسابداری فوریت

به نظرت اولویت ها چطور چیده بشه بهتره

........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم الان وقت انتخاب رشته ست .ثواب داره اگر راهنمایی کنید بچه ها رو من بیشتر انتخابام پرستاریه ...

افتضاحه غرور و شخصیت برات نمیمونه از دانشگاه ترم یک لگن گذاشتن و ملحفه عوض کردن یادتون میدن تو دانشگاه دولتی هم که بری همه با هر سهمیه ای از قبیل بهیاری و غیره اومدن

سرکار هم که بری شیفتای دوازده ساعته داره همه کار باید انجام بدی خورد میشی

محیطش هم افتضاحه اکثر آقایون متاهل سرشون به لاس زدن با دخترای مجرده گرمه

من بهترین دانشگاه درس خوندم

پول جزوه و کتاب رو بده برو یه مدرک آرایشگری بگیر بخدا خیلی بیشتر میصرفه

هوشبری اتاق عمل بهداشت مدیریت خدمات درمانی فناوری اطلاعات سلامت پرستاری مامایی حسابداری فوریتبه نظرت ...

ببین اصلا اینکه بکی انقدر رتبه اش خوبه که میتونه پرستاری و هوشبری بیاره ولی به فکر حسابداریه برام خیلی عجیبه

ولی در کل به نظرم اتاق عمل بعد پرستاری بعد هوشبری بعد مدیریت بهتره

مامایی اصلا بازار کار درستی نداره

فناوری اطلاعات سلامت هم اصلا مطرح نیست جایی

ولی میگم شما حتی پزشکی بخونی هم اگه زرنگ نباشی و خودتو زود بالا نکشی هیچ فایده ای نداره

بگو عزیزم الان وقت انتخاب رشته ست .ثواب داره اگر راهنمایی کنید بچه ها رو من بیشتر انتخابام پرستاریه ...

من ۴ تا پرستاری زده بودم کلا همش بهترین دانشگاه همونو آوردم

الانم پول دارم جمع میکنم اگه بشه تو این گرونی دلار و یورو مهاجرت کنم

ولی پرستاری تو ایران هر لحظه که بودم بهم زجر داد به شخصی ترین مسائلت کار دارند و غرورم ازم گرفت

ببین اصلا اینکه بکی انقدر رتبه اش خوبه که میتونه پرستاری و هوشبری بیاره ولی به فکر حسابداریه برام خی ...

احتمالش کمه که قبول شم ولی خب یکم شانس قبولی دارم واسه همین انتخاب رشته میکنم

حسابداری دولتی زتبه خوبی میخواد تو تجربی...قبولیش اسون نیست اما خب خیلیا ازاد میخونن

فناوری اطلاعات سلامت کارش فکر کنم تو پذیرش بیمارستان باشه مدیریت خدمات درمانی هم کارش همینه میگن حقوقش بد نیست و کارش تمیزه

........

احتمالش کمه که قبول شم ولی خب یکم شانس قبولی دارم واسه همین انتخاب رشته میکنمحسابداری دولتی زتبه خوب ...

به نظرم روانشناسی و مدیریت خیلی بهتر از حسابداریه

میگم چون من چنرین و چند نفر حسابدار دور و برم دارم میدونم جایی خبری نیست

هوشبری اتاق عمل بهداشت مدیریت خدمات درمانی فناوری اطلاعات سلامت پرستاری مامایی حسابداری فوریتبه نظرت ...

هر دو سال یک بار وزارت بهداشت آزمون میگیره همه ردیف و رشته معمولا میخواد

بهورز هم زیاد آزمون میگیره اینو خودت میتونی سرچ کنی

یه رشته برو که بتونی با شغلش بیست سی سال کنار بیای و کار کنی احترام داشته باشی

ببین عزیزم باید ببینی خودت چی میخوای

روایت چطوره.من ۱۶ساله پرستارم و عاشق پرستاری.اصلا هم پشیمون نشدم.

اون دوستی که میگه لگن میزاری یا غرورت خورو میشه یا ارزشی نداری نمیدونم کجا کار کردن.

هرچند اگز بخوای کار کنی توی هر رسته ای باشی آزاد نیستی حتی همون آرایشگر هم هزار حرف میشنوه و هزار بدبختی داره

اگه با محیط کلر بیمارستان مشکلی نداری پرستاری عالیه.هم میتونی توی کلینیک های خصوصی کار کتی هم بیمارستان وهم....

😊😊خدا یکی🌹محبت یکی🌹یار یکی😊😊
بازار کارش چی نسبت به اون دوتا رشته بهتره؟شنیدم امسال خیلی به پرستار نیاز دارن و نیرو زیاد میخوان

چون همه پرستارا دارن فرار میکنن اینا هم هی دوباره نیرو میگیرن ببین چقدر پرستار مهاجرت کردن آلمان 

حتی حاضرم خبرها و منبعشون بفرستم.

تازه تو آلمان پرستارهای ایرانی کار کمک بهیار مث پوشک عوض کردن انجام میدن ولی حاضرن پرستارها بروند چون اینجا زندگیشون مختل شده